Povezane vesti
Mi - snaga naroda: Imenovanje Šutanovca za ambasadora Srbije u SAD antidržavni čin
Beta 25.03.2025
Pokret "Mi - snaga naroda" Branimira Nestorovića kritikovala je imenovanje Dragana Šutanovca na funkciju ambasadora Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) i ocenio da je to "antidržavni čin". U saopštenju tog pokreta piše da se tokom političke… »
"Vučićeva vlast glavni nosilac vrednosti koje tradicionalno nose obojene revolucije"
Pravda 25.03.2025
Pokret "Mi - Snaga naroda" tvrdi da je postavljanje Dragana Šutanovca za ambasadora Srbije u SAD antidržavni čin Vučićevog režima. “Dragan Šutanovac se tokom svoje političke karijere profilisao kao pobornik liberalnog evroatlantizma i globalizma. To su… »
Vesti dana »
Aktivisti upozoravali na katastrofu: Izlile se otpadne vode iz deponije “Duboko” u Turski potok, reagovalo i Ministarstvo
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih
Beograd i Novi Sad na udaru opasne pojave Dobro se pripremite, narednih 5 dana biće mnogo hladnije nego što izgleda: RHMZ objavio zašto
Blic pre 2 satajoš 21 povezana
EPS: Produžen rok za popuste za decembarske račune do 24. januara
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 26 povezanih
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 30 povezanih
Biti ili ne biti za rukometaše Srbije, pobedi Nemce ili se pakuj!
Sportske.net pre 1 satjoš 22 povezane