Povezane vesti
Mi - snaga naroda: Imenovanje Šutanovca za ambasadora Srbije u SAD antidržavni čin
Beta 25.03.2025
Pokret "Mi - snaga naroda" Branimira Nestorovića kritikovala je imenovanje Dragana Šutanovca na funkciju ambasadora Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) i ocenio da je to "antidržavni čin". U saopštenju tog pokreta piše da se tokom političke… »
"Vučićeva vlast glavni nosilac vrednosti koje tradicionalno nose obojene revolucije"
Pravda 25.03.2025
Pokret "Mi - Snaga naroda" tvrdi da je postavljanje Dragana Šutanovca za ambasadora Srbije u SAD antidržavni čin Vučićevog režima. “Dragan Šutanovac se tokom svoje političke karijere profilisao kao pobornik liberalnog evroatlantizma i globalizma. To su… »
Vesti dana »
Zlatan Ibrahimović bez dlake na jeziku o Bosni: Nije mogao da veruje šta vidi od "zmajeva"
Mondo pre 43 minutajoš 28 povezanih
Ovako izgleda osmina finala Mundijala: Bosna ispala, Hrvatsku čeka Kristijano Ronaldo
Mondo pre 2 satajoš 16 povezanih
Pogledajte atmosferu u Sarajevu nakon eliminacije BiH sa Svetskog prvenstva, krenuo je i jak pljusak
Telegraf pre 2 satajoš 11 povezanih
Napad dronovima na Kijev - raste broj žrtava; na udaru ruskih snaga i vojni logistički centri u Novoj Odesi
RTS pre 58 minutajoš 2 povezane