Povezane vesti
Princa od Vranje optužili da mu je pesma prevaziđena i bezveze, a on skočio kao oparen: "Neću da trpim nasilje..."
Kurir 25.03.2025
Stefan Zdravković, iliti Princ od Vranje (31), ovogodišnji je predstavnik Srbije na "Evroviziji" u Švajcarskoj, gde će u maju pevati pesmu "Mila". Od kad je proglašen za pobednika na "Pesmi za Evroviziju" u februaru, suočio se sa nizom negativnih… »
"Kako ja Da budem gej, kad se za mene: Zna..." Srpski predstavnik na Evroviziji o pričama koje ga prate: "To me baš iznenadi"
Blic 24.03.2025
Stefan Zdravković, iliti Princ od Vranje (31), ovogodišnji je predstavnik naše zemlje na "Evroviziji", gde će u maju pevati pesmu "Mila". Princ je progovorio na temu LGBT populacije, te istakao da ga iznenađuju priče da je gej. - Najveća laž koju sam čuo… »
Vesti dana »

Održan skup sećanja na žrtve "Oluje" u Novom Sadu, protesti u Beogradu i Čačku
Insajder pre 15 minutajoš 31 povezana

Vlast nastavlja o "državnom udaru": Vučić kaže da neće o istrazi, ali priča gde tužilac letuje
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih

Građani su prepoznali ko radi i ko je posvećen razvoju Kosjerića: Prva izjava Žarka Đokića nakon što je ponovo izabran za predsednika opštine - danima unazad ovaj čovek trpeo je pritisak i nasilje blokadera (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 36 povezanih

Amerikanci bi mogli da dobiju „neku vrstu dividende“ od novih carina
Biznis.rs pre 12 satijoš 27 povezanih

Obeležena godišnjica “Oluje”: Parastos u Beogradu i Banjaluci
Serbian News Media pre 9 satijoš 22 povezane