Povezane vesti
Mića Berić: Neverovatan timski rad studenata – ovaj sistem je nakaradan, režim izjeda sve sfere društva
N1 Info 25.03.2025
“Prosvetari su za mene najveći heroji, oni su ti koji imaju decu, neki imaju i decu studente koji su na ulicama mesecima i koji su sve to pokrenuli. Kako sutradan posle neprimanja plate ili primanja 1.200 dinara, pitati ih šta ima za doručak ili ručak, a… »
Mića Berić: Neverovatan timski rad studenata – ovaj sistem je nakaradan, režim izjeda sve sfere društva
Novi magazin 25.03.2025
“Prosvetari su za mene najveći heroji, oni su ti koji imaju decu, neki imaju i decu studente koji su na ulicama mesecima i koji su sve to pokrenuli. Kako sutradan posle neprimanja plate ili primanja 1.200 dinara, pitati ih šta ima za doručak ili ručak, a… »
„Mića Berić se odrekao svog DNK da bi pomogao prosvetarima“ VIDEO
Nova 25.03.2025
Legendarni Miroslav Mića Berić je na terenu odavno pokazao veličinu, a sada je sve svoje dresove koje ima, tačnije koje je imao kao uspomene na veliku karijeru, donirao za pomoć prosvetarima koji su ostali bez plata u borbi za pravdu i istinu. U… »
Vesti dana »

FOTO: Pala metalna konstrukcija na delu auto-puta Beograd – Novi Sad, obustavljen saobraćaj u smeru ka NS
Moj Novi Sad pre 38 minutajoš 28 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 8 povezanih

Oglasio se Lekorni nakon ostavke: Bio sam spreman na kompromis ali...
B92 pre 29 minutajoš 37 povezanih

Prevrnuo se čamac sa 11 osoba na Dunavu kod Bačke Palanke, strahuje se da ima stradalih
RTS pre 4 minutajoš 26 povezanih