Повезане вести

Навијач вређао Типсаревића у Мајамију јер подржава СНС: „Последица политичког деловања, људима смета кад он изађе на бину и…

Навијач вређао Типсаревића у Мајамију јер подржава СНС: „Последица политичког деловања, људима смета кад он изађе на бину и…

Данас 26.03.2025
Гости нове епизоде емисије Кида Схов, уз домаћина Душка Вујошевћа, били су Мирко Поледица, председник Синдиката професионалних фудбалера Независност и Бранко Ружић, посланик у Народној скупштини Републике Србије. Гости су у… »
Поледица: Тренинг компензација полигон највеће крађе у Србији

Поледица: Тренинг компензација полигон највеће крађе у Србији

Спорт клуб 26.03.2025
Гости нове епизоде емисије Кида Схов, уз домаћина Душка Вујошевћа, били су Мирко Поледица, председник Синдиката професионалних фудбалера Независност и Бранко Ружић, посланик у Народној скупштини Републике Србије. Уз објашњење… »
Пикси и Вуковић неспретни као „мој Ивица“, Јанко трпи последице

Пикси и Вуковић неспретни као „мој Ивица“, Јанко трпи последице

Спорт клуб 26.03.2025
Гости нове епизоде емисије Кида Схов, уз домаћина Душка Вујошевћа, били су Мирко Поледица, председник Синдиката професионалних фудбалера Независност и Бранко Ружић, посланик у Народној скупштини Републике Србије. Шта каже Бранко… »
Вујошевић: ЦСКА је моја грешка, ја то признајем

Вујошевић: ЦСКА је моја грешка, ја то признајем

Спорт клуб 26.03.2025
Гости нове епизоде емисије Кида Схов, уз домаћина Душка Вујошевћа, били су Мирко Поледица, председник Синдиката професионалних фудбалера Независност и Бранко Ружић, посланик у Народној скупштини Републике Србије. Душко Вујошевић… »
Поледица: БИА ме звала на разговор након твита о Вучићу

Поледица: БИА ме звала на разговор након твита о Вучићу

Данас 25.03.2025
У новој епизоди емисије Кида Схов, уз домаћина Игора Микљу и Душка Вујошевћа, гости су били Мирко Поледица, председник Синдиката професионалних фудбалера Независност и Бранко Ружић, члан Социјалистичке партије Србије. Гости су у… »
Поледица: У Србији је спорт постављен на апсурду

Поледица: У Србији је спорт постављен на апсурду

Данас 25.03.2025
Гости нове епизоде емисије Кида Схов, уз домаћина Игора Микљу и Душка Вујошевћа, били су Мирко Поледица, председник Синдиката професионалних фудбалера Независност и Бранко Ружић, члан Социјалистичке партије Србије. На самом… »

Вести дана »