Povezane vesti
Navijač vređao Tipsarevića u Majamiju jer podržava SNS: „Posledica političkog delovanja, ljudima smeta kad on izađe na binu i…
Danas 26.03.2025
Gosti nove epizode emisije Kida Show, uz domaćina Duška Vujoševća, bili su Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost i Branko Ružić, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Gosti su u emisiji govorili o podršći… »
Poledica: Trening kompenzacija poligon najveće krađe u Srbiji
Sport klub 26.03.2025
Gosti nove epizode emisije Kida Show, uz domaćina Duška Vujoševća, bili su Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost i Branko Ružić, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Uz objašnjenje Dušku Vujoševiću kako FIFA… »
Piksi i Vuković nespretni kao „moj Ivica“, Janko trpi posledice
Sport klub 26.03.2025
Gosti nove epizode emisije Kida Show, uz domaćina Duška Vujoševća, bili su Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost i Branko Ružić, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Šta kaže Branko Ružić na pitanje o… »
Vujošević: CSKA je moja greška, ja to priznajem
Sport klub 26.03.2025
Gosti nove epizode emisije Kida Show, uz domaćina Duška Vujoševća, bili su Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost i Branko Ružić, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Duško Vujošević je govorio i o vremenu… »
Poledica: BIA me zvala na razgovor nakon tvita o Vučiću
Danas 25.03.2025
U novoj epizodi emisije Kida Show, uz domaćina Igora Miklju i Duška Vujoševća, gosti su bili Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost i Branko Ružić, član Socijalističke partije Srbije. Gosti su u njoj raspravljali o… »
Poledica: U Srbiji je sport postavljen na apsurdu
Danas 25.03.2025
Gosti nove epizode emisije Kida Show, uz domaćina Igora Miklju i Duška Vujoševća, bili su Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost i Branko Ružić, član Socijalističke partije Srbije. Na samom početku su gosti raspravljali… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

U Čileu pronađena tela četvorice rudara koji su bili zarobljeni u urušenom rudniku
Danas pre 6 satijoš 3 povezane

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana