Povezane vesti
"Putin razvlači": Tramp priznao da je moguće da Rusija odugovlači sa mirovnim sporazumom: I sam sam to radio godinama
Blic 26.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je moguće da Rusija i njen predsednik Vladimir Putin odugovlače sa mirovnim sporazumom sa Ukrajinom. - Mislim da Rusija želi da tome stane na kraj, ali može biti da odugovlače - rekao je Tramp u utorak u… »
"Ja sam to radio godinama, možda i Rusi to rade" Tramp objasnio koju je to njegovu poslovnu taktiku Kremlj preuzeo u…
Kurir 26.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je moguće da ruski predsednik Russian President Vladimir Putin pokušava da odugovlači konačno uspostavljanje primirja u Ukrajini. Politiko prenosi da je Tramp to kazao u intervjuu američkoj konzervativnoj… »
Tramp: Moguće da Rusija i Putin odugovlače sa mirovnim sporazumom
Vesti online 26.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je moguće da Rusija i njen predsednik Vladimir Putin „odugovlače“ sa mirovnim sporazumom sa Ukrajinom. – Mislim da Rusija želi da tome stane na kraj, ali može biti da odugovlače – rekao je Tramp u utorak u… »
NIN 26.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je moguće da Rusija i njen predsednik Vladimir Putin „odugovlače“ sa mirovnim sporazumom sa Ukrajinom. "Mislim da Rusija želi da tome stane na kraj, ali može biti da odugovlače", rekao je Tramp u utorak u… »
Tramp o mirovnom sporazumu: Moguće da Putin radi to, i ja sam to radio godinama
Telegraf 26.03.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je moguće da Rusija i njen predsednik Vladimir Putin „odugovlače“ sa mirovnim sporazumom sa Ukrajinom. "Mislim da Rusija želi da tome stane na kraj, ali može biti da odugovlače", rekao je Tramp u utorak u… »
RTV 26.03.2025
VAŠINGTON - Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je moguće da Rusija i njen predsednik Vladimir Putin odugovlače sa mirovnim sporazumom sa Ukrajinom. "Mislim da Rusija želi da tome stane na kraj, ali može biti da odugovlače", rekao je Tramp u utorak… »
Vesti dana »

Danas pretežno oblačno, temperature do 23 stepena, povremeno olujni vetrovi
RTV pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić danas sa pomoćnikom generalnog sekretara UN za Evropu Miroslavom Jenčom
Telegraf pre 2 satajoš 2 povezane

Zemlja ubrzava! 9. Jul biće najkraći dan u istoriji Naučnici upozoravaju: Ubrzana rotacija planete, uticaće na GPS sisteme, satelitske komunikacije i finansijske mreže (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

(Video) Ovako je vetar kidao krovove u surčinu: Počupao ih kao da su od kartona: Pukom srećom niko nije nastradao
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

MUP poziva pojedince i medije da se uzdrže od širenja neproverenih i netačnih informacija u vezi sa požarima
Danas pre 4 satijoš 2 povezane