Повезане вести
"Путин развлачи": Трамп признао да је могуће да Русија одуговлачи са мировним споразумом: И сам сам то радио годинама
Блиц 26.03.2025
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да је могуће да Русија и њен председник Владимир Путин одуговлаче са мировним споразумом са Украјином. - Мислим да Русија жели да томе стане на крај, али може бити да одуговлаче - рекао је… »
"Ја сам то радио годинама, можда и Руси то раде" Трамп објаснио коју је то његову пословну тактику Кремљ преузео у…
Курир 26.03.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је могуће да руски председник Руссиан Пресидент Владимир Путин покушава да одуговлачи коначно успостављање примирја у Украјини. Политико преноси да је Трамп то казао у интервјуу… »
Трамп: Могуће да Русија и Путин одуговлаче са мировним споразумом
Вести онлине 26.03.2025
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да је могуће да Русија и њен председник Владимир Путин „одуговлаче“ са мировним споразумом са Украјином. – Мислим да Русија жели да томе стане на крај, али може бити да одуговлаче – рекао… »
НИН 26.03.2025
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да је могуће да Русија и њен председник Владимир Путин „одуговлаче“ са мировним споразумом са Украјином. "Мислим да Русија жели да томе стане на крај, али може бити да одуговлаче", рекао је… »
Трамп о мировном споразуму: Могуће да Путин ради то, и ја сам то радио годинама
Телеграф 26.03.2025
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да је могуће да Русија и њен председник Владимир Путин „одуговлаче“ са мировним споразумом са Украјином. "Мислим да Русија жели да томе стане на крај, али може бити да одуговлаче", рекао је… »
РТВ 26.03.2025
ВАШИНГТОН - Председник САД Доналд Трамп изјавио је да је могуће да Русија и њен председник Владимир Путин одуговлаче са мировним споразумом са Украјином. "Мислим да Русија жели да томе стане на крај, али може бити да… »
Вести дана »
Табаковић: НБС добила упозорење о увођењу секундарних санкција због НИС-а
Еуроневс пре 1 сатјош 41 повезана
Табаковић: Секундарне санкције према НБС значиле би обуставу свих плаћања
Нови магазин пре 6 минутајош 61 повезана
(БЛОГ) После прекида штрајка глађу: Дијана Хрка и Миломир Јаћимовић и даље у шаторима
Н1 Инфо пре 37 минутајош 14 повезаних
Ђедовић Хандановић: Руски власници пристали да продају свој део власништва у НИС-у
Нова економија пре 22 минутајош 24 повезане