Povezane vesti
(Foto) "imam alibi": Urnebesna objava Vlade Georgieva: Izazvao lavinu, i sve to zbog prelepih ćerki
Blic 26.03.2025
Pevač Vlado Georgiev veoma je aktivan na mreži "X", a sada je jednom objavom, a tiče se njegovih ćerki, nasmejao mnoge. Romansa između kompozitora i pevača Vlada Georgieva i Milice Samardžije, koja je počela na snimanju spota za pesmu "Iskreno", bila je… »
"Imam pištolj, a imam i alibi" Šok objava Vlada Georgieva, rešen da zaštiti ćerke: Ja za koju godinu...
Kurir 26.03.2025
Pevač Vlado Georgiev vrlo je aktivan na društvenoj mreži "X", gde se redovno oglašava, a sada je sa fanovima podelio objavu, a tiče se njegovih ćerki, koja je nasmejala mnoge. U simpatičnoj objavi Vlado je pokazao koliko je zaštitnički nastrojen kao… »
Vesti dana »

Serija zemljotresa na Svetoj Gori, najjači čak 5 Rihtera: Epicentar blizu manastira Hilandar
Mondo pre 43 minutajoš 18 povezanih

Amerika priznanja palestine nazvala "predstavom": Bliski saradnik Izraela kritikuje odluku Velike Britanije, Kanade, Australije i Portugala (foto)
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih

"Tu se razlikujemo, ja ih mrzim" Zavetničke poruke na komemoraciji Kirku: Mučenik, njegova misija će postati još snažnija
Alo pre 2 satajoš 15 povezanih