Povezane vesti
(Foto) "imam alibi": Urnebesna objava Vlade Georgieva: Izazvao lavinu, i sve to zbog prelepih ćerki
Blic 26.03.2025
Pevač Vlado Georgiev veoma je aktivan na mreži "X", a sada je jednom objavom, a tiče se njegovih ćerki, nasmejao mnoge. Romansa između kompozitora i pevača Vlada Georgieva i Milice Samardžije, koja je počela na snimanju spota za pesmu "Iskreno", bila je… »
"Imam pištolj, a imam i alibi" Šok objava Vlada Georgieva, rešen da zaštiti ćerke: Ja za koju godinu...
Kurir 26.03.2025
Pevač Vlado Georgiev vrlo je aktivan na društvenoj mreži "X", gde se redovno oglašava, a sada je sa fanovima podelio objavu, a tiče se njegovih ćerki, koja je nasmejala mnoge. U simpatičnoj objavi Vlado je pokazao koliko je zaštitnički nastrojen kao… »
Vesti dana »
Ko su poljoprivrednici koji su se sastali sa ministrom? Njihove kolege sa blokada nisu dobile poziv, sumnjaju da ministarstvo pregovara sa režimskim udruženjima
Nova pre 55 minutajoš 26 povezanih
Gradonačelnik Beograda najavio postavljanje sata na Trgu Republike i svetionika kod BIGZ-a (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 37 povezanih
Evropske akcije u plusu nakon presude američkog Vrhovnog suda protiv američkih carina
Politika pre 35 minutajoš 72 povezane
Crvena zvezda prvi finalista Mocart Kup Radivoja Koraća – serija 22:0 slomila Spartak
Glas juga pre 25 minutajoš 81 povezana