Povezane vesti

"Tu gde ja pevam pare lete na sve strane" Pevačica otkrila koliko zaradi na nastupima: Evo zašto joj ne treba reklama za tezge…

"Tu gde ja pevam pare lete na sve strane" Pevačica otkrila koliko zaradi na nastupima: Evo zašto joj ne treba reklama za tezge…

Kurir 26.03.2025
Pevačica Sandra Rešić kaže da joj nikada za nastupe nije bila potrebna reklama, jer peva na preporuku na mestima gde se uzima najveći bakšiš. Naime, pevačica je otkrila da se ne poredi sa kolegama kada su nastupi u pitanju, te i da svi koji vole da je… »
"Tu gde ja pevam pare lete na sve strane": Sandra Rešić nikad iskrenije o bakšišu i zaradi na nastupima: Evo zašto joj ne…

"Tu gde ja pevam pare lete na sve strane": Sandra Rešić nikad iskrenije o bakšišu i zaradi na nastupima: Evo zašto joj ne…

Blic 26.03.2025
Pevačica Sandra Rešić kaže da joj nikada za nastupe nije bila potrebna reklama, jer peva na preporuku na mestima gde se uzima najveći bakšiš. Naime, pevačica je za Blic otkrila da se ne poredi sa kolegama kada su nastupi u pitanju, te i da svi koji vole… »

Vesti dana »