Povezane vesti
"Tu gde ja pevam pare lete na sve strane" Pevačica otkrila koliko zaradi na nastupima: Evo zašto joj ne treba reklama za tezge…
Kurir 26.03.2025
Pevačica Sandra Rešić kaže da joj nikada za nastupe nije bila potrebna reklama, jer peva na preporuku na mestima gde se uzima najveći bakšiš. Naime, pevačica je otkrila da se ne poredi sa kolegama kada su nastupi u pitanju, te i da svi koji vole da je… »
"Tu gde ja pevam pare lete na sve strane": Sandra Rešić nikad iskrenije o bakšišu i zaradi na nastupima: Evo zašto joj ne…
Blic 26.03.2025
Pevačica Sandra Rešić kaže da joj nikada za nastupe nije bila potrebna reklama, jer peva na preporuku na mestima gde se uzima najveći bakšiš. Naime, pevačica je za Blic otkrila da se ne poredi sa kolegama kada su nastupi u pitanju, te i da svi koji vole… »
Vesti dana »
Jaćimović: Kazne neću da platim - ne želim da mi ljudi uplaćuju i da plaćamo Ćacilend i Vučićev hir
N1 Info pre 7 satijoš 25 povezanih
"Sile mraka i sile svetla": Ima li savesti u državi u kojoj čitave porodice štrajkuju glađu
N1 Info pre 1 satjoš 101 povezana
Aleksić (NPS): Opozicija ne želi da dođe na vlast revolucijom, nego putem poštenih i fer izbora
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
Niški Filozofski pravnim putem nastavlja borbu protiv odluke Vlade o osnivanju Fakulteta srpskih studija
Južne vesti pre 4 satijoš 34 povezane