Povezane vesti
Rada Vasić sahranila muža, pa ulazi u Elitu: Javno se obratila Milici i Željku
Svet & Skandal 26.03.2025
Rada Vasić ulazi u Elitu jača nego ikada Rijaliti učesnica Rada Vasić ulazi u Elitu posle teškog perioda koji je iza nje. Naime, pre nekoliko dana Radi je preminuo suprug koji godinama imao oboljenje bubrega, dok se ona borila s karcinomom dojke. Ata… »
Rada Vasić ulazi u elitu: Nakon što je sahranila muža, donela bitnu odluku, pridružiće se ćerki u Beloj kući: "Sad sam jača"…
Blic 26.03.2025
Rada Vasić je otkrila da se vraća u Belu kuću nakon što je njen suprug Rade preminuo u 65. godini života. Rada Vasić je istakla zahvalnost porodici Mitrović te otkrila da će se uskoro pridružiti ćerki Ani Nikolić u Eliti. - Hvala Milici i Željku… »
Sahranila muža, pa ulazi u elitu! Rada Vasić se javno obratila Milici i Željku Mitroviću: Sada sam jača...
Kurir 26.03.2025
Rada Vasić je otkrila da se vraća u Belu kuću nakon što je njen suprug Rade preminuo u 65. godini života. Javno je istakla zahvalnost porodici Mitrović i televiziji Pink, te otkrila da će se uskoro pridružiti ćerki Ani Nikolić u Eliti. - Hvala Milici i… »
"Tražio je samo jedno od mene" Rada Vasić otkrila kako su tekli poslednji dani njenog muža Radeta, zajedno se srušili na…
Kurir 26.03.2025
Bivši rijaliti učesnik Rade Vasić preminuo je 21. marta u 65. godini života nakon duže bolesti koja ej uzela maha, a njegova supruga Rada je sada ispričala kako su izgledali poslednji njegovi dani. Ona je ispričala kako su izgledali poslednji trenuci… »
"Ispustila sam ga na pločice": Rada Vasić o tome kako su izgledali poslednji dani Radeta: "Stalno mi je pričao da se ne plašim"…
Blic 26.03.2025
Bivši rijaliti učesnik, Rade Vasić, preminuo je 21. marta u 65. godini života nakon duže bolesti. Njegova žena Rada je sada ispričala kako su izgledali poslednji njegovi dani. Njegova supruga, Rada Vasić je za medije ispričala kako su izgledali poslednji… »
"Ispustila sam ga, zajedno smo se srušili na pločice": Rada Vasić o Radetovim poslednjim danima, tražio joj samo jedno
Mondo 26.03.2025
Rada Vasić otkrila da je u poslednjim trenucima brinuo o njoj. Bivši rijaliti učesnik Rade Vasić preminuo je 21. marta u 65. godini života nakon duže bolesti koja ej uzela maha, a njegova supruga Rada je sada ispričala kako su izgledali poslednji njegovi… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 239 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i političke reakcije u BiH i regionu
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 95 povezanih

Dačić kaže da je naredio da se 'zvučni topovi' vrate u magacine, ponudiće ih aerodromu
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 26 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 5 satijoš 29 povezanih