Povezane vesti
"Pregrmećemo šest meseci pritvora!" Desingerica šokirao, otkrio da bi mu najteže pala razdvojenost od porodice: Ja sam…
Kurir 26.03.2025
Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica progovorio je o ulasku u rijaliti. Kako je priznao i sam, njegov ulazak u rijaliti program ne bi bio dobra ideja, s obzirom da je sklon konfliktima. - Ušao bih za određenu cifru. Mada, iskreno da ti kažem… »
"Pregrmećemo šest meseci pritvora": Desingerica šokirao: "Najgora kazna bi mi bila kada bih to uradio"
Blic 26.03.2025
Otkako se pojavio na javnoj sceni, Dragomir Despić Desingerica važi za jednog od najskandaloznijih muzičara, a sada je progovorio o ulasku u rijaliit. Desingerica je i sam priznao da ulazak u rijaliti program za nje ga ne bi bio dobra ideja, s obzirom da… »
Vesti dana »
Izlivanje Južne Morave izazvalo evakuaciju i prekide u saobraćaju u Vranju
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 14 povezanih
Sijarto: Mađarska traži obustavu finansijske pomoći EU Kijevu zbog korupcije - u Ukrajini postoji ratna mafija
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih
Rešenje na vidiku: Rusi spremni da prodaju udeo u NIS-u, SAD upozoravaju na moguće sekundarne sankcije
Mašina pre 16 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju 20. novembar 2025: Pretežno sunčano i toplije, kiša uveče na jugu i istoku, susnežica od sutra
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 19 povezanih