Povezane vesti
Za preljubu saznala od novinara Pevačicu prevario dečko sa poznatom staletom, kad je ušla u zajednički stan zanemela od šoka…
Kurir 26.03.2025
Pevačica Aleksandra Bursać uživa u ljubavi sa kolegom Stevanom Sekulićem, a mnogi se sećaju prevare koju je doživela od bivšeg partnera, o čemu je ona sada otvoreno progovorila. Pre nego što je upoznala svog partnera Stevana preživela je jedan od… »
Pevačicu (36) je prevario dečko, za preljubu saznala od novinara - isplivale intimne prepiske: "Živeli smo zajedno, bila sam u…
Blic 26.03.2025
Pevačica Aleksandra Bursać uživa u ljubavi sa kolegom Stevanom Sekulićem, a mnogi se sećaju prevare koju je doživela od bivšeg partnera, o čemu je ona sada otvoreno progovorila. Aleksandra Bursać nije imala sreće u ljubavi pre nego što je upoznala svog… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 2 satajoš 50 povezanih
Južna Morava poplavila jug Srbije: Obustavljen saobraćaj preko Ćukovačkog mosta, u Pavlovcu evakuisano devet osoba
Jug press pre 4 satijoš 30 povezanih
Izlila se Južna Morava kod Vranja, devet osoba evakuisano; Vanredna situacija u Lebanu
Sputnik pre 9 satijoš 27 povezanih
Osmani raspisala vanredne parlamentarne izbore na Kosovu za 28. decembar
N1 Info pre 8 satijoš 32 povezane