Povezane vesti
Mišel Obama otkrila da li bi se ikad kandidovala za predsednika SAD: "Ljudi me to često pitaju"
Blic 26.03.2025
Supruga bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obame, Mišel izjavila je da je ideja da se kandiduje za predsednika te zemlje nezamisliva. - Kada me ljudi pitaju, da li bih se ikada kandidovala? Odgovor je ne. Znate, kada me već to pitate… »
Mišel Obama: Ideja da se kandidujem za predsednika je nezamisliva
NIN 26.03.2025
Supruga bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Baraka Obame, Mišel izjavila je da je ideja da se kandiduje za predsednika te zemlje nezamisliva. "Kada me ljudi pitaju, da li bih se ikada kandidovala? Odgovor je ne. Znate, kada me već to pitate… »
Vesti dana »
Pariz uvodi američkom ambasadoru zabranu direktnog pristupa članovima francuske vlade
Beta pre 1 satjoš 2 povezane
Vremenska prognoza za utorak, 24. februar: Oblačno i hladnije sa kišom, uveče razvedravanje
Beta pre 40 minutajoš 4 povezane
Najmanje 73 ljudi poginulo u Meksiku prilikom hvatanja bosa narkokartela i posle njegove smrti
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Izmenjen režim saobraćaja na auto-putu Pakovraće–Požega: Radovi u tunelima Munjino brdo i Laz danas i sutra, evo gde će saobraćaj biti preusmeren
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane
Ministar Glamočić pozvao poljoprivrednike u protestu da dođu sutra na sastanak u Vladu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana