Povezane vesti
"Nisam ti kriv što nemaš sponzora!" Ovako je poznati kompozitor odbrusio ćerki, ona nakon mnogo godina sve ispričala
Kurir 26.03.2025
Aleksandra Stojković Džidža otkrila je kakav odnos ima sa ocem, pa priznala zbog čega je karijeru stavila na pauzu. Kada je muzika u pitanju Aleksandra Stojković Džidža uvek je imala podršku porodice, prvenstveno oca, čuvenog harmonikaša Dragana… »
(Video) "rekao je da bih bila veća zvezda da imam sponzora": Džidža nikad iskrenije o porodici i karijeri: Pomenula i…
Blic 25.03.2025
Pevačica Aleksandra Stojković Džidža, koja je širim narodnim masama poznata po učešću u "Zvezdama Granda", bez dlake na jeziku je pričala o porodici i tome kakav je odnos imala sa ocem Draganom Stojkovićem Bosancem. Ona je naime za Blic otkrila… »
Vesti dana »

Policija se povukla ispred DIF-a u Novom Sadu: Dekan gađan jajima, nastavnici uputili otvoreno pismo javnosti (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 45 povezanih

BLOG UŽIVO Protest ispred DIF-a u Novom Sadu: Širom Srbije večeras okupljanja zbog policijske brutalnosti, raspisan novi konkurs za Savet REM-a
Nova pre 2 minutajoš 75 povezanih

Raspisan novi konkurs za REM! Odbor za kulturu i informisanje doneo odluku
Kurir pre 1 minutjoš 18 povezanih

"Izbore možda i ja raspišem, ko zna" Vučić o zahtevima blokadera: Siguran sam da od mene neće ništa tražiti, kako da pljunu sebi u lice posle šest meseci
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih

Sud u Prištini izdao nalog za hapšenje Milana Radoičića i 19 Srba zbog navodnog ratnog zločina
Beta pre 3 satajoš 17 povezanih