Povezane vesti
"Rođeni moj, ko će meni da sugeriše sad...": Potresni oproštaj od pevača iz Zvezda Granda koji je poginuo
Telegraf 26.03.2025
Bivši učesnik „Zvezda Granda“ Predrag Bošnjak (35) tragično je nastradao ovog vikenda u saobraćajnoj nesreći. Nakon pada sa motora Peđa je izgubio život, a njegovi najmiliji, kao i čitava estrada se ne mire sa gubitkom jednog od najboljih… »
"Rođeni moj, kamo sreće da sedimo zajedno": Prijatelj pevača koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći podelio potresnu…
Blic 26.03.2025
Bivši učesnik "Zvezda Granda" Predrag Bošnjak (34) nastradao je ovog vikenda u saobraćajnoj nesreći. Kolege i prijatelji potresnim rečima se opraštaju od Peđe Bošnjaka, a sada se njegov bliski saradnik oglasio emotivnom porukom. - Rođeni moj… »
Vesti dana »

Studenti FDU objavili da je kraj blokade RTS: Posle čišćenja, grupno uz muziku napuštaju Takovsku (foto/video)
Blic pre 50 minutajoš 58 povezanih

Studenti u blokadi Univerziteta u Kragujevcu pozivaju na večerašnji protest
Glas Šumadije pre 7 satijoš 10 povezanih

Veliki broj građana uz studentate ispred DIF-a na protestu pod nazivom „Pamtimo sve“
NoviSad.com pre 1 satjoš 30 povezanih

Kraj blokade RTS, raspisan novi konkurs za izbor članova Saveta REM-a – policija tukla studente u Novom Sadu (uživo)
Novi magazin pre 15 minutajoš 8 povezanih

Napadnuta članica grupe „Novinarke protiv nasilja“ Smiljana Milinkov
Serbian News Media pre 4 satijoš 86 povezanih