Povezane vesti
Pomozite dečacima obolelim od mišićne distrofije: Poziv na humanitarni koncert
Nova 26.03.2025
Humanitarni koncert "Mi to možemo zajedno" biće održan večeras u 20.30 sati u Bitef art kafeu, u organizaciji Fondacije "Jedro", kao još jednu u nizu akcija za prikupljanje sredstava za lečenje petorice dečaka obolelih od Dišenove mišićne distrofije… »
Humanitarni koncert za pet dečaka: „Mi to možemo zajedno!“
Novi magazin 26.03.2025
Fondacija Jedro danas u Bitef Art Caffe-u sa početkom u 20:30h organizuje humanitarni koncert „Mi to možemo zajedno“, kao još jednu u nizu akcija za prikupljanje sredstava za lečenje pet dečaka obolelih od Dišenove mišićne distrofije, opake mišićne… »
Humanitarni koncert za pet dečaka: „Mi to možemo zajedno!“
N1 Info 26.03.2025
Fondacija Jedro u sredu 26. marta u Bitef Art Caffe-u sa početkom u 20:30h organizuje humanitarni koncert „Mi to možemo zajedno“, kao još jednu u nizu akcija za prikupljanje sredstava za lečenje pet dečaka obolelih od Dišenove mišićne distrofije, opake… »
Vesti dana »
Đedović Handović: Srbija bi oko 2040. mogla da dobije prvu nuklearnu elektranu na mreži
Blic pre 37 minutajoš 39 povezanih
Priveden fotoreporter Gavrilo Andrić koji je snimao policiju dok je sprečavala ćerku da vidi Kokanovića
Mašina pre 2 satajoš 24 povezane
(BLOG) Amerika danas pokreće najjače napade od početka rata, Iran Trampu poručuje da pazi da ne bude "eliminisan"
N1 Info pre 1 satjoš 77 povezanih
Čačak: Požar na Neonatologiji Opšte bolnice u Čačku, bebe evakuisane
RTV pre 3 minutajoš 25 povezanih
Koliko je realna ofanziva Kurda na Iran: BBC sa borkinjama PJAK-a u tajnim pećinama
N1 Info pre 2 satajoš 49 povezanih