Povezane vesti
„Kada bi svuda na svetu ljudi istovremeno stali na 16 minuta, svet bi se bitno promenio“: Rundek sa studentima u Beogradu
Nova 26.03.2025
Muzičar Darko Rundek bio je jedan od onih koji su se danas pridružili 16-minutnom ćutanju u znak odavanja pošte prema preminulima od pada nadsrešnice u Novom Sadu. „Stajao sam maloprije na Studentskom trgu u Beogradu. Kada bi svuda na svijetu ljudi… »
Darko Rundek: Kada bi svuda na svetu ljudi istovremeno stali na 16 minuta, svet bi se bitno promenio
Danas 26.03.2025
Muzičar Darko Rundek bio je jedan od onih koji su se danas pridružili 16-minutnom ćutanju u znak odavanja pošte prema preminulima od pada nadsrešnice u Novom Sadu. „Stajao sam maloprije na Studentskom trgu u Beogradu. Kada bi svuda na svijetu ljudi… »
Darko Rundek: Kada bi svi stali na 16 minuta, svet bi se bitno promenio
N1 Info 26.03.2025
Proslavljeni hrvatski muzičar Darko Rundek pridružio se danas šesnaestominutnom odavanju pošte za žrtve pada nadstrešnice u Novom Sadu, na Studentskom trgu u Beogradu. „Stajao sam maloprije na Studentskom trgu u Beogradu… Kada bi svuda na svijetu ljudi… »
Vesti dana »
Nedeljkov: CRTA identifikovala 12 lažnih lista SNS za lokalne izbore, sumnja da su lažne još četiri
Novi magazin pre 1 satjoš 34 povezane
SAD razmatraju ublažavanje sankcija Rusiji radi stabilizacije cena nafte?
Telegraf pre 37 minutajoš 37 povezanih
Samoopredeljenje šalje Ustavnom sudu Kosova na ocenu dekret predsednice o raspuštanju skupštine
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane
Mađarska donela važnu odluku o ceni goriva: Stupa na snagu u ponoć, oglasio se i Orban
Kurir pre 2 satajoš 29 povezanih
Nervozni Đoković jedva slomio Kovačevića: psovke, izgubljen set i velika pobeda
Mondo pre 57 minutajoš 61 povezana