Povezane vesti
„Kada bi svuda na svetu ljudi istovremeno stali na 16 minuta, svet bi se bitno promenio“: Rundek sa studentima u Beogradu
Nova 26.03.2025
Muzičar Darko Rundek bio je jedan od onih koji su se danas pridružili 16-minutnom ćutanju u znak odavanja pošte prema preminulima od pada nadsrešnice u Novom Sadu. „Stajao sam maloprije na Studentskom trgu u Beogradu. Kada bi svuda na svijetu ljudi… »
Darko Rundek: Kada bi svuda na svetu ljudi istovremeno stali na 16 minuta, svet bi se bitno promenio
Danas 26.03.2025
Muzičar Darko Rundek bio je jedan od onih koji su se danas pridružili 16-minutnom ćutanju u znak odavanja pošte prema preminulima od pada nadsrešnice u Novom Sadu. „Stajao sam maloprije na Studentskom trgu u Beogradu. Kada bi svuda na svijetu ljudi… »
Darko Rundek: Kada bi svi stali na 16 minuta, svet bi se bitno promenio
N1 Info 26.03.2025
Proslavljeni hrvatski muzičar Darko Rundek pridružio se danas šesnaestominutnom odavanju pošte za žrtve pada nadstrešnice u Novom Sadu, na Studentskom trgu u Beogradu. „Stajao sam maloprije na Studentskom trgu u Beogradu… Kada bi svuda na svijetu ljudi… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Od 27 do 31 stepen, prepodne oblačno, popodne sunčano
Serbian News Media pre 2 satajoš 18 povezanih

Ekološki aktivisti sprečeni da prisustvuju raspravi o Nacrtu strategije o mineralnim resursima
Insajder pre 37 minutajoš 28 povezanih

Zvezdan Terzić: Ostvarili smo značajnu pobedu u Poljskoj, ali ništa nije završeno
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

Visoke Trampove carine stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
Danas pre 37 minutajoš 51 povezana