Povezane vesti
„Kada bi svuda na svetu ljudi istovremeno stali na 16 minuta, svet bi se bitno promenio“: Rundek sa studentima u Beogradu
Nova 26.03.2025
Muzičar Darko Rundek bio je jedan od onih koji su se danas pridružili 16-minutnom ćutanju u znak odavanja pošte prema preminulima od pada nadsrešnice u Novom Sadu. „Stajao sam maloprije na Studentskom trgu u Beogradu. Kada bi svuda na svijetu ljudi… »
Darko Rundek: Kada bi svuda na svetu ljudi istovremeno stali na 16 minuta, svet bi se bitno promenio
Danas 26.03.2025
Muzičar Darko Rundek bio je jedan od onih koji su se danas pridružili 16-minutnom ćutanju u znak odavanja pošte prema preminulima od pada nadsrešnice u Novom Sadu. „Stajao sam maloprije na Studentskom trgu u Beogradu. Kada bi svuda na svijetu ljudi… »
Darko Rundek: Kada bi svi stali na 16 minuta, svet bi se bitno promenio
N1 Info 26.03.2025
Proslavljeni hrvatski muzičar Darko Rundek pridružio se danas šesnaestominutnom odavanju pošte za žrtve pada nadstrešnice u Novom Sadu, na Studentskom trgu u Beogradu. „Stajao sam maloprije na Studentskom trgu u Beogradu… Kada bi svuda na svijetu ljudi… »
Vesti dana »
Veljko Paunović: „Podatak da se u novembru dešavaju dobre stvari za Srbiju, da stavimo i taj miligram nade i podrške od svih…“
Danas pre 8 satijoš 4 povezane
Ministarstvo finansija predstavlja makroekonomski model za penzijski sistem
RTV pre 11 minutajoš 1 povezana
Porodila se Anja Mit! Glumica objavila emotivnu fotografiju iz porodilišta i otkrile ime sina (foto)
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana