Povezane vesti

„Kada bi svuda na svetu ljudi istovremeno stali na 16 minuta, svet bi se bitno promenio“: Rundek sa studentima u Beogradu

„Kada bi svuda na svetu ljudi istovremeno stali na 16 minuta, svet bi se bitno promenio“: Rundek sa studentima u Beogradu

Nova 26.03.2025
Muzičar Darko Rundek bio je jedan od onih koji su se danas pridružili 16-minutnom ćutanju u znak odavanja pošte prema preminulima od pada nadsrešnice u Novom Sadu. „Stajao sam maloprije na Studentskom trgu u Beogradu. Kada bi svuda na svijetu ljudi… »
Darko Rundek: Kada bi svuda na svetu ljudi istovremeno stali na 16 minuta, svet bi se bitno promenio

Darko Rundek: Kada bi svuda na svetu ljudi istovremeno stali na 16 minuta, svet bi se bitno promenio

Danas 26.03.2025
Muzičar Darko Rundek bio je jedan od onih koji su se danas pridružili 16-minutnom ćutanju u znak odavanja pošte prema preminulima od pada nadsrešnice u Novom Sadu. „Stajao sam maloprije na Studentskom trgu u Beogradu. Kada bi svuda na svijetu ljudi… »
Darko Rundek: Kada bi svi stali na 16 minuta, svet bi se bitno promenio

Darko Rundek: Kada bi svi stali na 16 minuta, svet bi se bitno promenio

N1 Info 26.03.2025
Proslavljeni hrvatski muzičar Darko Rundek pridružio se danas šesnaestominutnom odavanju pošte za žrtve pada nadstrešnice u Novom Sadu, na Studentskom trgu u Beogradu. „Stajao sam maloprije na Studentskom trgu u Beogradu… Kada bi svuda na svijetu ljudi… »

Vesti dana »