Povezane vesti
Prijavljena i krađa svedočanstava dece! Mup o detaljima haosa u školama u Leskovcu, evo šta kaže direktorka
Kurir 26.03.2025
Direktorka Ekonomske škole u Leskovcu Biljana Đorđević rekla je da su joj kolege javile da je u školi došlo do vandalizma. U MUP-u kažu da je prijavljena i krađa svedočanstava dece. - Ja sam na putu iz porodičnih razloga, a kolege i prijatelji su me… »
Mup: Iz škole u Leskovcu koja je u blokadi ukradena svedočanstva dece! Policiji prijavljen i vandalizam, oglasila se…
Blic 26.03.2025
- Ja sam na putu iz porodičnih razloga, a kolege i prijatelji su me obavestili šta se desilo - kaže za "Blic" Biljana Đorđević, direktorka Ekonomske škole u Leskovcu, povodom slika uništenog školskog inventara objavljenih danas u medijima i na društvenim… »
Vandalizam u učionicama: Uništen školski inventar i imovina u leskovačkoj Ekonomskoj školi koja je u blokadi
Euronews 26.03.2025
Dok su osnovne i srednje škole u Srbiji u blokadi nastave, zaposleni u školama tek povremeno, sa dozvolom đaka koji blokiraju škole, mogu da uđu u radni prostor kako bi obavljali svoje poslove koji se tiču higijene i čišćenja. Fotografije iz Ekonomske… »
Vesti dana »
Vučić: Nadam se da će šatori ispred parlamenta biti sklonjeni do Nove godine
Beta pre 28 minutajoš 36 povezanih
110.792 zahteva do 16 časova! Interesovanje građana za legalizaciju ne jenjava
Kurir pre 18 minutajoš 43 povezane
Vučić odgovorio Lavrovu na navode da nema nacionalizacije NIS-a bez saglasnosti Rusije
Nova pre 1 satjoš 44 povezane