Povezane vesti
Prijavljena i krađa svedočanstava dece! Mup o detaljima haosa u školama u Leskovcu, evo šta kaže direktorka
Kurir 26.03.2025
Direktorka Ekonomske škole u Leskovcu Biljana Đorđević rekla je da su joj kolege javile da je u školi došlo do vandalizma. U MUP-u kažu da je prijavljena i krađa svedočanstava dece. - Ja sam na putu iz porodičnih razloga, a kolege i prijatelji su me… »
Vandalizam u učionicama: Uništen školski inventar i imovina u leskovačkoj Ekonomskoj školi koja je u blokadi
Euronews 26.03.2025
Dok su osnovne i srednje škole u Srbiji u blokadi nastave, zaposleni u školama tek povremeno, sa dozvolom đaka koji blokiraju škole, mogu da uđu u radni prostor kako bi obavljali svoje poslove koji se tiču higijene i čišćenja. Fotografije iz Ekonomske… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 28 povezanih
Završena isplata 6.000 dinara: Otkriveno koliko je građana dobilo novac, najveći broj nije morao da se prijavi
Telegraf pre 21 minutajoš 59 povezanih
Cene goriva miruju narednih nedelju dana: Dizel i benzin ostaju na istom nivou (GRAFIKA)
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih
Si Đinping u Americi: Gala večera, crveni tepih i neostvareni ciljevi
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Studentska lista prekinula akciju Student u svakom selu u Republici Srpskoj, otkazali skup u Banjaluci
NIN pre 2 satajoš 41 povezana