Povezane vesti
Prijavljena i krađa svedočanstava dece! Mup o detaljima haosa u školama u Leskovcu, evo šta kaže direktorka
Kurir 26.03.2025
Direktorka Ekonomske škole u Leskovcu Biljana Đorđević rekla je da su joj kolege javile da je u školi došlo do vandalizma. U MUP-u kažu da je prijavljena i krađa svedočanstava dece. - Ja sam na putu iz porodičnih razloga, a kolege i prijatelji su me… »
Mup: Iz škole u Leskovcu koja je u blokadi ukradena svedočanstva dece! Policiji prijavljen i vandalizam, oglasila se…
Blic 26.03.2025
- Ja sam na putu iz porodičnih razloga, a kolege i prijatelji su me obavestili šta se desilo - kaže za "Blic" Biljana Đorđević, direktorka Ekonomske škole u Leskovcu, povodom slika uništenog školskog inventara objavljenih danas u medijima i na društvenim… »
Vandalizam u učionicama: Uništen školski inventar i imovina u leskovačkoj Ekonomskoj školi koja je u blokadi
Euronews 26.03.2025
Dok su osnovne i srednje škole u Srbiji u blokadi nastave, zaposleni u školama tek povremeno, sa dozvolom đaka koji blokiraju škole, mogu da uđu u radni prostor kako bi obavljali svoje poslove koji se tiču higijene i čišćenja. Fotografije iz Ekonomske… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više, uz crveno upozorenje za nedelju
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 42 povezane

Velika eskalacija: Izrael ide u potpunu kontrolu nad Gazom, Netanjahuov kabinet odobrio kontroverzni plan
Blic pre 33 minutajoš 40 povezanih

Danas ističe Trampov rok Putinu, pretio je sankcijama Rusiji, a sada? „Zavisi od njega“
Nova pre 2 satajoš 33 povezane