Povezane vesti
Predsednik Hrvatske u poseti Crnoj Gori: Šta su bile teme sastanka Milanovića i Milatovića
Euronews 26.03.2025
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović stigao je u zvaničnu trodnevnu posetu Crnoj Gori na poziv svog crnogorskog kolege Jakova Milatovića. Ova poseta je nastavak snažnih diplomatskih aktivnosti, kažu u Milatovićevom kabinetu, imajući u vidu da Hrvatska kao… »
Plenković: Žao mi je zbog kašnjenja Milanovića u Crnu Goru
Vesti online 26.03.2025
Hrvatski premijer Andrej Plenković izrazio je danas žaljenja zbog kašnjenja u odlasku predsednika Republike Zorana Milanovića u Crnu Goru. Do kašnjenja je došlo jer se Plenković službenim avionom prethodno odvezao do Dubrovnika u posetu rukovodstvu… »
Plenković: Žao mi je zbog kašnjenja Milanovića u Crnu Goru
Euronews 26.03.2025
Hrvatski premijer Andrej Plenković izrazio je danas žaljenja zbog kašnjenja u odlasku predsednika Republike Zorana Milanovića u Crnu Goru. Do kašnjenja je došlo jer se Plenković službenim avionom prethodno odvezao do Dubrovnika u posetu rukovodstvu… »
Milanović kasni; Plenković: Žao mi je
B92 26.03.2025
Milanović "kasni" u posetu Podgorici jer je istim avionom Plenković prethodno odleteo za Dubrovnik
Euronews 26.03.2025
Objektivni razlog zbog kojeg je pomeren svečani doček hrvatskog predsednika Zorana Milanovića u Vili Gorica u Podgorici je kašnjenje u polasku, jer je isti avion koristio premijer Andrej Plenković za put u Dubrovnik. To je saopšteno iz kabineta… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Ukrajinski front pada za: Dva-tri meseca? Tramp preti, Putin ignoriše ultimatum, ne odustaje od zacrtanih ciljeva
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba poginula kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u automobil
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Osmani primila pismo od Trampa: Američki predsednik nazvao Kosovo pravim prijateljem SAD
Blic pre 2 satajoš 1 povezana