Povezane vesti
"Kad ne mogu da vas poraze na izborima, pokušavaju da vas uklone na drugi način": Dodik poslao moćnu poruku iz Jerusalima…
Kurir 26.03.2025
"Ima ih mnogo. Oba naša naroda se suočavaju sa stalnim pokušajima da im uskrate pravo na postojanje i samostalno odlučivanje. I premijer Netanjahu i ja smo na meti - ne zato što smo nešto pogrešili, već zato što se nećemo pokleknuti. Kada ne mogu da vas… »
Dodik: Nepokolebljiva podrška Izraelu, mnogo sličnosti između mene i Netanjahua
Radio 021 26.03.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas u Jerusalemu da postoji mnogo sličnosti između RS i Izraela, kao i njega i izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. "Ima ih mnogo. Oba naša naroda se suočavaju sa stalnim pokušajima da im… »
Dodik: Mnogo je sličnosti između RS i Izraela i mene i Netanjahua
Novi magazin 26.03.2025
Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas u Jerusalemu da postoji mnogo sličnosti između RS i Izraela, kao i njega i izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. "Ima ih mnogo. Oba naša naroda se suočavaju sa stalnim pokušajima da im uskrate… »
Vesti dana »

Nis nastavlja s radom Sankcije ponovo odložene Srbiji obezbeđeno stabilno snabdevanje
Dnevnik pre 1 satjoš 30 povezanih

Nakon prohladnog jutra, maksimalna temperatura do 33 stepena
Glas Zaječara pre 21 minutajoš 31 povezana

Nepotrebna politizacija, stvari su juče eskalirale Dekan filozofskog fakulteta dan nakon nereda napada na policiju: "Počinju pripreme za nastavu i ispitne rokove"
Dnevnik pre 21 minutajoš 21 povezana

A sad - rasprodaja! Crvena zvezda prodaje petoricu, nećemo prepoznati tim u Ligi Evrope
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih