Povezane vesti

Silviji Nedeljković stiglo pismo na kućnu adresu! Kada je pročitala šta piše odmah zaplakala, pa sve objavila javno

Silviji Nedeljković stiglo pismo na kućnu adresu! Kada je pročitala šta piše odmah zaplakala, pa sve objavila javno

Kurir 26.03.2025
Pevačica Silvija Nedeljković, koja se proslavila takmičenjem u " Zvezdama Granda", a onda povukla sa javne scene. Nedeljkovićevoj je danas rođendan a od supruga je dobila emotivnu poruku. Njen suprug, nekadašnji golman Saša Stamenković obratio joj se… »
"Svaki rastanak od tebe za mene je bio patnja" Silvija Nedeljković dobila emotivno pismo: Suprug joj priredio iznenađenje za…

"Svaki rastanak od tebe za mene je bio patnja" Silvija Nedeljković dobila emotivno pismo: Suprug joj priredio iznenađenje za…

Kurir 26.03.2025
Pevačica Silvija Nedeljković, proslavila se u takmičenju "Zvezde Granda", koje je u jednom periodu i vodila sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, a onda se kada je bila najpopularnija povukla sa scene. Udala se za golmana Sašu Stamenkovića, kojeg je pratila… »
Silviji Nedeljković stiglo pismo na kućnu adresu zbog kog je prolila suze, tugu ne može da sakrije: "Znam da nikad neću biti…

Silviji Nedeljković stiglo pismo na kućnu adresu zbog kog je prolila suze, tugu ne može da sakrije: "Znam da nikad neću biti…

Blic 26.03.2025
Pevačica Silvija Nedeljković, koja se proslavila takmičenjem u "Zvezdama Granda", a onda povukla sa javne scene danas proslavlja rođendan, a od svog supruga je dobila emotivnu poruku u najbolnijim trenucima. Suprug Silvije Nedeljković, nekadašnji golman… »

Vesti dana »