Povezane vesti
"Gazila sam bosa po šumi punoj zmija": Zorica se prisetila odrastanja, a ove detalje malo ko zna: "Umela sam da čuvam i ovde…
Blic 26.03.2025
Pevačica Zorica Marković kaže da je imala lepo detinjstvo, a na selu je umela da radi raznorazne poslove, maltene u korak sa starijima. Zorica tvrdi da je gazila bosa po obližnjoj šumi punoj zmija i da se ničega nije plašila. - Kroz sve moje bitisanje i… »
"Gazila sam bosa po šumi punoj zmija" Zorica Marković imala teško detinjstvo, čuvala pedeset ovaca, deset krava...
Kurir 26.03.2025
Pevačica Zorica Marković kaže da je imala lepo detinjstvo, a na selu je umela da radi raznorazne poslove, maltene u korak sa starijima. Zorica tvrdi da je gazila bosa po obližnjoj šumi punoj zmija i da se ničega nije plašila. - Kroz sve moje bitisanje i… »
Vesti dana »
"Vrhovni komandant" o obaveznom vojnom roku: Kreće ove godine, uradićemo to brzo
N1 Info pre 45 minutajoš 25 povezanih
Sad stao uz Rusiju: Povukli neočekivan potez i glasali protiv rezulucije
Mondo pre 45 minutajoš 24 povezane
Migrant poginuo u prevrtanju čamca kod Slavonskog Broda, više povređenih
Novi magazin pre 10 minutajoš 20 povezanih
Bruka - da li je moguće da sudije ovo nisu videle?! Dončić odlepio, pa dobio tehničku! (video)
Kurir pre 10 minutajoš 26 povezanih
STIŽE sneg i hladni dani! Evo kakvo vreme nas čeka i šta nam donosi "zver sa istoka"
Dnevnik pre 3 satajoš 20 povezanih