Повезане вести
"Газила сам боса по шуми пуној змија": Зорица се присетила одрастања, а ове детаље мало ко зна: "Умела сам да чувам и овде…
Блиц 26.03.2025
Певачица Зорица Марковић каже да је имала лепо детињство, а на селу је умела да ради разноразне послове, малтене у корак са старијима. Зорица тврди да је газила боса по оближњој шуми пуној змија и да се ничега није плашила. -… »
"Газила сам боса по шуми пуној змија" Зорица Марковић имала тешко детињство, чувала педесет оваца, десет крава...
Курир 26.03.2025
Певачица Зорица Марковић каже да је имала лепо детињство, а на селу је умела да ради разноразне послове, малтене у корак са старијима. Зорица тврди да је газила боса по оближњој шуми пуној змија и да се ничега није плашила. -… »
Вести дана »

Ујутро мраз, током дана сунчано и знатно топлије: Температура до 20 степени
Телеграф пре 56 минутајош 6 повезаних

Дачић о случају пада надстрешнице: Не може се унапред одбацити питање да ли је дошло до саботаже, диверзије или тероризма
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

(Фото) "ушао у кривину са 120 на сат, није могао да исправи аутобус": Стручњаци о језивој саобраћајки код Сремске Митровице: Једна ствар је могла да спречи трагедију
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Фајненшел тајмс: Трамп рекао Зеленском да прихвати руске услове; Москва заузела Полтавку у Запорошкој области
РТС пре 28 минутајош 3 повезане