Povezane vesti
"Gazila sam bosa po šumi punoj zmija": Zorica se prisetila odrastanja, a ove detalje malo ko zna: "Umela sam da čuvam i ovde…
Blic 26.03.2025
Pevačica Zorica Marković kaže da je imala lepo detinjstvo, a na selu je umela da radi raznorazne poslove, maltene u korak sa starijima. Zorica tvrdi da je gazila bosa po obližnjoj šumi punoj zmija i da se ničega nije plašila. - Kroz sve moje bitisanje i… »
"Gazila sam bosa po šumi punoj zmija" Zorica Marković imala teško detinjstvo, čuvala pedeset ovaca, deset krava...
Kurir 26.03.2025
Pevačica Zorica Marković kaže da je imala lepo detinjstvo, a na selu je umela da radi raznorazne poslove, maltene u korak sa starijima. Zorica tvrdi da je gazila bosa po obližnjoj šumi punoj zmija i da se ničega nije plašila. - Kroz sve moje bitisanje i… »
Vesti dana »
Nafta prešla 78 dolara! Cene nastavljaju rast nakon američkih udara na Iran
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Đoković u svom 15. polufinalu Vimbldona: Iskontrolisao sam nerve, ovo su momenti zbog kojih i dalje igram
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 28 povezanih
SAD bombardovale Iran zbog napada na trgovačke brodove u Ormuskom moreuzu, Teheran uzvratio u Persijskom zalivu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 22 povezane
Posle plasmana u polufinale Vimbldona: pogledajte investicioni portfolio Novaka Đokovića
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 50 povezanih
Pljusak u Beogradu Evo gde se dalje širi kišni oblak koji donosi i grmljavinu i kada će razvedravanje
Blic pre 54 minutajoš 19 povezanih