Povezane vesti

Italijanski mediji o Virtusovoj blamaži: ''Tim na dnu, trener u potpunoj konfuziiji, a klub - ćuti''

Italijanski mediji o Virtusovoj blamaži: ''Tim na dnu, trener u potpunoj konfuziiji, a klub - ćuti''

Sportske.net 26.03.2025
U Virtusu, očigledno, jedva čekaju da završe svoje ovosezonsko učešće u Evroligi. Večeras je tim iz Bolonje deklasiran u Beogradskoj areni, gde je Crvena zvezda slavila sa 88:52, što je deveti uzastopni poraz ekipe trenera Duška Ivanovića. Ni u jednom… »
Duško Ivanović vidi Zvezdu na fajnal-foru!

Duško Ivanović vidi Zvezdu na fajnal-foru!

Sportske.net 26.03.2025
Virtus je i u Beogradskoj areni nastavio seriju poraza u Evroligi, svih 40 minuta je bio nemoćan protiv sve bolje Crvene zvezde koja je na kraju slavila sa čak 36 poena razlike - 88:52. Trener ekipe iz Bolonje Duško Ivanović je posle meča čestitao Zvezdi… »
"Zvezda može na Fajnal-for, nadam se tome": Duško Ivanović oduševio zvezdaše porukom u Areni

"Zvezda može na Fajnal-for, nadam se tome": Duško Ivanović oduševio zvezdaše porukom u Areni

Mondo 26.03.2025
Bivši trener Crvene zvezde sa klupe Virtusa poželeo svom bivšem timu veliki uspeh u nastavku evroligaške ezone. Trener Virtusa Duško Ivanović poželeo je Crvenoj zvezdi plasman na Fajnal-for Evrolige posle ubedljive pobede crveno-belih protiv njegovog… »
Kenan se iznenadio kad smo mu rekli da je Novakov brat slavio s njim: “Nisam znao za to, drago mi je...”

Kenan se iznenadio kad smo mu rekli da je Novakov brat slavio s njim: “Nisam znao za to, drago mi je...”

Telegraf 26.03.2025
Ostvarili su košarkaši Crvene zvezde veliki trijumf pošto su u 31. kolu Evrolige sa 88:52 slavili protiv Virtusa u krcatoj Beogradskoj areni. Zaista su sjajno na terenu izgledali crveno-beli, a jedan od raspoloženijih bio je i Ajzea Kenan, koji je meč… »
Brutalne reči Nedovića posle pitanja o Olimpijakosu: “Pustili su nas, je l’? Ja sam čuo da su nas pustili”

Brutalne reči Nedovića posle pitanja o Olimpijakosu: “Pustili su nas, je l’? Ja sam čuo da su nas pustili”

Telegraf 26.03.2025
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Virtus iz Bolonje u 31. kolu Evrolige (88:52) i tako napravili veliki korak ka plasmanu u narednu fazu. Nemanja Nedović je posle pitanja o meču sa Italijanima upitan o susretu sa Olimpijakosom, a on je odgovorio u… »
Davidovac pohvalio Delije: "Naši navijači su uvek fantastični!"

Davidovac pohvalio Delije: "Naši navijači su uvek fantastični!"

Telegraf 26.03.2025
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su kao domaćini Virtus 88:52 u meču 31. kola Evrolige. Odmah nakon meča, Dejan Davidovac je prokomentarisao sjajan trijumf. – Čestitam saigračima. Igrali smo sjajno u oba pravca, napadački i defanzivno. Bilo je to skoro… »
Petrušev jasan posle ubedljive pobede: "Ono pravo je u petak, ako uspemo..."

Petrušev jasan posle ubedljive pobede: "Ono pravo je u petak, ako uspemo..."

Telegraf 26.03.2025
Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Virtusa sa 88:52, u okviru 31. kola Evrolige! Odličan meč odigrali su crveno-beli, a jedan od najzapaženijih na terenu bio je Filip Petrušev, koji je meč završio sa 16 poena, četiri skoka i šest asistencija… »
Pogledajte kako su navijači Zvezde pozdravili igrače posle demoliranja Virtusa!

Pogledajte kako su navijači Zvezde pozdravili igrače posle demoliranja Virtusa!

Telegraf 26.03.2025
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su kao domaćini Virtus 88:52 u meču 31. kola Evrolige. Ovim trijumfom su crveno-beli napravili veliki pomak ka plasmanu u plej-of, a tim Janisa Sferopulosa sada ima skor 18-13. Nakon meča, prilikom ulaska u tunel… »
Prve reči Ivanovića će oduševiti Delije: "Nadam se da će se Zvezda plasirati na f4"

Prve reči Ivanovića će oduševiti Delije: "Nadam se da će se Zvezda plasirati na f4"

Telegraf 26.03.2025
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Virtus iz Bolonje rezultatom 88:52 i tako jednom nogom ušli u plej-in Evrolige. Nije izdanjem bio zadovoljan Duško Ivanović, trener italijanskog tima. - Čestitam Crvenoj zvezdi, pokazali su da imaju sjajan tim i da… »
Prve reči Sferopulosa nakon gaženja Virtusa u Areni: Poruka koju je uputio košarkašima će oduševiti Delije

Prve reči Sferopulosa nakon gaženja Virtusa u Areni: Poruka koju je uputio košarkašima će oduševiti Delije

Telegraf 26.03.2025
Košarkaši Crvene zvezde porazili su Virtus Bolonju sa čak 88:52 i tako upisali novu pobedu u borbi za plej-of. Skočili su na peto mesto sa skorom 18-13, a u Beogradskoj areni je viđena sjajna atmosfera. Tim je odigrao neverovatan meč na oba kraja terena… »

Vesti dana »