Повезане вести

Катарина Петровић: Свака нова дисциплинска пријава за мене је орден

Катарина Петровић: Свака нова дисциплинска пријава за мене је орден

Нови магазин 27.03.2025
Против мајора полиције Катарине Петровић трећи пут је покренут дисциплински поступак због тога што је, како из МУП-а наводе, без одобрења и самоиницијативно, гостовала на Н1. Она за Данас каже да, упркос свему, стоји иза онога… »
Трећи поступак против полицајке Катарине Петровић: "Израз немоћи и жеља да ме ућуткају"

Трећи поступак против полицајке Катарине Петровић: "Израз немоћи и жеља да ме ућуткају"

Радио 021 27.03.2025
Против мајора полиције Катарине Петровић, Полицијска управа Ваљево покренула је и трећи дисциплински поступак. Она, међутим, каже како је малтретирају не би ли је ућуткали, али и да "без страха" иде напред. Полицијска управа… »
Катарина Петровић за “Време”: “Нема назад, назад је Ћациленд“

Катарина Петровић за “Време”: “Нема назад, назад је Ћациленд“

Време 27.03.2025
Против мајора полицје Катарине Петровић Полицијска управа Ваљево покренула је и трећи дисциплински поступак. За „Време“ она каже како је малтретирају не би ли је ућуткали, али и да „без страха“ иде напред. Полицијска управа… »
Нови поступак против полицајке која је објавила информације о Вучићевом куму: "Циљ да је ућуткају"

Нови поступак против полицајке која је објавила информације о Вучићевом куму: "Циљ да је ућуткају"

Радио 021 27.03.2025
Полицијска управа у Ваљеву покренула је дисциплински поступак против мајорке полиције Катарине Петровић, због тога што је, како наводе, без одобрења и самоиницијативно, гостовала на Н1. "Катарина Петровић је дана 17.12.2024… »
Покренут дисциплински поступак против мајорке полиције Катарине Петровић због гостовања на Н1

Покренут дисциплински поступак против мајорке полиције Катарине Петровић због гостовања на Н1

Данас 26.03.2025
Министарство унутрашњих послова (МУП), Полицијска управа у Ваљеву, покренула је дисциплински поступак против мајорке полиције Катарине Петровић, због тога што је, како наводе, без одобрења и самоиницијативно, гостовала на… »

Вести дана »