Povezane vesti

Treći postupak protiv policajke Katarine Petrović: "Izraz nemoći i želja da me ućutkaju"

Treći postupak protiv policajke Katarine Petrović: "Izraz nemoći i želja da me ućutkaju"

Radio 021 27.03.2025
Protiv majora policije Katarine Petrović, Policijska uprava Valjevo pokrenula je i treći disciplinski postupak. Ona, međutim, kaže kako je maltretiraju ne bi li je ućutkali, ali i da "bez straha" ide napred. Policijska uprava Valjevo, u potpisu… »
Katarina Petrović: Svaka nova disciplinska prijava za mene je orden

Katarina Petrović: Svaka nova disciplinska prijava za mene je orden

Novi magazin 27.03.2025
Protiv majora policije Katarine Petrović treći put je pokrenut disciplinski postupak zbog toga što je, kako iz MUP-a navode, bez odobrenja i samoinicijativno, gostovala na N1. Ona za Danas kaže da, uprkos svemu, stoji iza onoga što je javno rekla… »
Katarina Petrović za “Vreme”: “Nema nazad, nazad je Ćacilend“

Katarina Petrović za “Vreme”: “Nema nazad, nazad je Ćacilend“

Vreme 27.03.2025
Protiv majora policje Katarine Petrović Policijska uprava Valjevo pokrenula je i treći disciplinski postupak. Za „Vreme“ ona kaže kako je maltretiraju ne bi li je ućutkali, ali i da „bez straha“ ide napred. Policijska uprava Valjevo, u potpisu… »
Novi postupak protiv policajke koja je objavila informacije o Vučićevom kumu: "Cilj da je ućutkaju"

Novi postupak protiv policajke koja je objavila informacije o Vučićevom kumu: "Cilj da je ućutkaju"

Radio 021 27.03.2025
Policijska uprava u Valjevu pokrenula je disciplinski postupak protiv majorke policije Katarine Petrović, zbog toga što je, kako navode, bez odobrenja i samoinicijativno, gostovala na N1. "Katarina Petrović je dana 17.12.2024. godine, bez odobrenja i… »
Pokrenut disciplinski postupak protiv majorke policije Katarine Petrović zbog gostovanja na N1

Pokrenut disciplinski postupak protiv majorke policije Katarine Petrović zbog gostovanja na N1

Danas 26.03.2025
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP), Policijska uprava u Valjevu, pokrenula je disciplinski postupak protiv majorke policije Katarine Petrović, zbog toga što je, kako navode, bez odobrenja i samoinicijativno, gostovala na Televiziji N1. „Katarina… »

Vesti dana »