Povezane vesti
„Vučićeva istraživanja“ javnog mnjenja: Šta o njima misli opozicija, a šta istraživači
N1 Info 27.03.2025
Opozicija “de fakto” ne postoji, mene bi bilo sramota da sam na njihovom mestu da o tome govorim, rekao je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, nakon sastanka sa predsednicom Evropske komisije, Ursulom fon der Lajen, piše Danas. Predsednik Srbije u sred… »
Šta o Vučićevim istraživanjima javnog mnjenja misli opozicija, a šta istraživači?
Danas 27.03.2025
Opozicija “de fakto” ne postoji, mene bi bilo sramota da sam na njihovom mestu da o tome govorim, rekao je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, nakon sastanka sa predsednicom Evropske komisije, Ursulom fon der Lajen. Predsednik Srbije u sred Brisela, a… »
Važno je što je Vučić razgovarao sa dvoje najvažnijih ljudi EU! Milivojević o briselskim sastancima i porukama koje stoje iza…
Kurir 27.03.2025
Razgovori predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Briselu s najvišim zvaničnicima Evropske unije, predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen i predsednikom Evropskog saveta Antoniom Kostom izuzetno su važni, posebno po pitanju daljeg… »
"Nije bilo deserta za Aleksandra": Evroposlanik o tome šta su predstavnici EU rekli Vučiću
Radio 021 27.03.2025
Poslanik Evropskog parlamenta Andreas Šider ocenio je da je posle sastanka Aleksandra Vučića sa najvišim predstavnicima EU jasno da Brisel gleda veoma kritički na događaje u Srbiji. Šider je dodao da je Vučiću stavljeno do znanja da je Evropa videla šta… »
"Eu je telefon kojem jedna aplikacija troši bateriju": Sorensen u Beogradu i Prištini, Vučić u Briselu, a Evropa ima jedan…
Blic 27.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je posetu Briselu, gde je u razgovoru sa visokim zvaničnicima Evropske unije (EU) prošao kroz teme koje pokrivaju sva važna dešavanja u zemlji i regionu. Slučajno ili ne, njegov odlazak u EU poklopio se sa… »
Evroposlanik Šider: Vučiću sinoć stavljeno do znanja da je Evropa videla šta je radio na protestima
Danas 26.03.2025
Poslanik Evropskog parlamenta, austrijski socijaldemokrata Andreas Šider ocenio je da je posle sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa najvišim predstavnicima Evropske unije jasno da Brisel gleda veoma kritički na događaje u Srbiji, dodajući da… »
Ursula fon der Lajen ostala sama u odbrani Vučića?
Danas 26.03.2025
U trenutnim i te kako komplikovanim geopolitičkim okolnostima za Evropsku uniju, činjenica da se dva predvodnika EU institucija sastaju sa srpskim predsednikom govori o nivou zabrinutosti Unije. Susret pokazuje da Vučića Fon der Lajen i Evropska narodna… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 5 satijoš 3 povezane