Повезане вести

„Вучићева истраживања“ јавног мњења: Шта о њима мисли опозиција, а шта истраживачи

„Вучићева истраживања“ јавног мњења: Шта о њима мисли опозиција, а шта истраживачи

Н1 Инфо 27.03.2025
Опозиција “де факто” не постоји, мене би било срамота да сам на њиховом месту да о томе говорим, рекао је председник Србије, Александар Вучић, након састанка са председницом Европске комисије, Урсулом фон дер Лајен, пише Данас… »
Шта о Вучићевим истраживањима јавног мњења мисли опозиција, а шта истраживачи?

Шта о Вучићевим истраживањима јавног мњења мисли опозиција, а шта истраживачи?

Данас 27.03.2025
Опозиција “де факто” не постоји, мене би било срамота да сам на њиховом месту да о томе говорим, рекао је председник Србије, Александар Вучић, након састанка са председницом Европске комисије, Урсулом фон дер Лајен. Председник… »
Важно је што је Вучић разговарао са двоје најважнијих људи ЕУ! Миливојевић о бриселским састанцима и порукама које стоје иза…

Важно је што је Вучић разговарао са двоје најважнијих људи ЕУ! Миливојевић о бриселским састанцима и порукама које стоје иза…

Курир 27.03.2025
Разговори председника Србије Александра Вучића у Бриселу с највишим званичницима Европске уније, председницом Европске комисије Урсулом фон дер Лајен и председником Европског савета Антониом Костом изузетно су важни, посебно по… »
"Није било десерта за Александра": Европосланик о томе шта су представници ЕУ рекли Вучићу

"Није било десерта за Александра": Европосланик о томе шта су представници ЕУ рекли Вучићу

Радио 021 27.03.2025
Посланик Европског парламента Андреас Шидер оценио је да је после састанка Александра Вучића са највишим представницима ЕУ јасно да Брисел гледа веома критички на догађаје у Србији. Шидер је додао да је Вучићу стављено до знања… »
"Еу је телефон којем једна апликација троши батерију": Соренсен у Београду и Приштини, Вучић у Бриселу, а Европа има један…

"Еу је телефон којем једна апликација троши батерију": Соренсен у Београду и Приштини, Вучић у Бриселу, а Европа има један…

Блиц 27.03.2025
Председник Србије Александар Вучић завршио је посету Бриселу, где је у разговору са високим званичницима Европске уније (ЕУ) прошао кроз теме које покривају сва важна дешавања у земљи и региону. Случајно или не, његов одлазак… »
Европосланик Шидер: Вучићу синоћ стављено до знања да је Европа видела шта је радио на протестима

Европосланик Шидер: Вучићу синоћ стављено до знања да је Европа видела шта је радио на протестима

Данас 26.03.2025
Посланик Европског парламента, аустријски социјалдемократа Андреас Шидер оценио је да је после састанка председника Србије Александра Вучића са највишим представницима Европске уније јасно да Брисел гледа веома критички на… »
Урсула фон дер Лајен остала сама у одбрани Вучића?

Урсула фон дер Лајен остала сама у одбрани Вучића?

Данас 26.03.2025
У тренутним и те како компликованим геополитичким околностима за Европску унију, чињеница да се два предводника ЕУ институција састају са српским председником говори о нивоу забринутости Уније. Сусрет показује да Вучића Фон дер… »

Вести дана »