Povezane vesti

"Dobro je da sam živ": Glumac se bori sa zdravstvenim problemima, operisan u Sarajevu i Zagrebu

"Dobro je da sam živ": Glumac se bori sa zdravstvenim problemima, operisan u Sarajevu i Zagrebu

B92 27.03.2025
Glumac Senad Bašić koga veliki broj ljudi zna iz serije "Lud, zbunjen, normalan" govorio je o zdravstvenim problemima sa kojima se suočio. Naime, bosanskohercegovački glumac Senad Bašić (62) u popularnoj seriji " Lud, zbunjen, normalan" igra Faruka… »
Žena mu je najveća podrška u borbi za zdravlje: Glumac se povukao iz predstave zbog pogoršanog stanja, a supruga Jasna je uz…

Žena mu je najveća podrška u borbi za zdravlje: Glumac se povukao iz predstave zbog pogoršanog stanja, a supruga Jasna je uz…

Blic 27.03.2025
Glumac Senad Bašić (62), poznat po ulozi Faruka Fazlinovića iz čuvene serije "Lud, zbunjen, normalan", suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, o čemu se naširoko priča. Njega u predstavi "Umri muški" već dugo menja Ermin Bravo, a Senad je pre… »
"Imao sam dve operacije u Zagrebu i jednu u Sarajevu": Poznati glumac se suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemom: "s…

"Imao sam dve operacije u Zagrebu i jednu u Sarajevu": Poznati glumac se suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemom: "s…

Blic 26.03.2025
Glumac Senad Bašić (62), poznat po ulozi Faruka Fazlinovića iz čuvene serije "Lud, zbunjen, normalan", suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Njega u predstavi "Umri muški" već dugo menja Ermin Bravo, a Senad je pre nekoliko meseci govorio o… »

Vesti dana »