Povezane vesti
Marija Šerifović nakon pet koncerata poručila: „Tako sam iscrpljena, jedva se krećem“
Nova 27.03.2025
Popularna pevačica nedavno je održala seriju koncerata u Beogradu, koji su za nju bili posebni i zbog podrške koju je dobijala od sina Maria. Marija Šerifović istakla je koliko joj je značilo što je naslednik bio uz nju, ali i podška koju dobija od majke… »
"Ponestaje mi snage, jedva se krećem" Marija Šerifović ima samo jednu želju i potpuno je obična (foto)
Kurir 27.03.2025
Pet u nizu i te kako uspešnih koncerata priredila je beogradskoj publici Marija Šerifović koja je za maj zakazala i gotovo rasprodala još tri. Kako je priznala, snagu da izdrži daje joj sinčić Mario koji je u Sava centru bio uz svoju majku. - Verica ga… »
"Ponestaje mi snage, jedva se krećem": Marija Šerifović ima samo jednu želju nakon ogromnih uspeha
Blic 27.03.2025
Pop zvezda Marija Šerifović održala je pet spektakularnih kocerata u Beogradu, a u maju je zakazala još dva. Marija Šerifović nastavlja da niže uspeh za uspehom, a majka Verica Šerifović i sin Mario su joj najveća motivacija i podrška. Kako je nedavno… »
Ponestaje mi snage, jedva se krećem... Marija Šerifović ima samo jednu želju
Story 27.03.2025
Pet u nizu i te kako uspešnih koncerata priredila je beogradskoj publici Marija Šerifović koja je za maj zakazala i gotovo rasprodala još tri. Kako je priznala, snagu da izdrži daje joj sinčić Mario koji je u Sava centru bio uz svoju majku. - Verica ga… »
Vesti dana »

Udruženje dramskih umetnika Srbije: Hubač i Lalić se povukli iz procesa izbora Saveta REM-a
Nedeljnik pre 2 satajoš 14 povezanih

Pad aviona u Indiji – više od 240 poginulih, jedan putnik preživeo pad (VIDEO)
RTV pre 22 minutajoš 187 povezanih

Ukinut pritvor osumnjičenoj u postupku za pad nadstrešnice, zabranjeno joj da napušta stan
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih