Повезане вести
Марија Шерифовић након пет концерата поручила: „Тако сам исцрпљена, једва се крећем“
Нова 27.03.2025
Популарна певачица недавно је одржала серију концерата у Београду, који су за њу били посебни и због подршке коју је добијала од сина Мариа. Марија Шерифовић истакла је колико јој је значило што је наследник био уз њу, али и… »
"Понестаје ми снаге, једва се крећем" Марија Шерифовић има само једну жељу и потпуно је обична (фото)
Курир 27.03.2025
Пет у низу и те како успешних концерата приредила је београдској публици Марија Шерифовић која је за мај заказала и готово распродала још три. Како је признала, снагу да издржи даје јој синчић Марио који је у Сава центру био уз… »
"Понестаје ми снаге, једва се крећем": Марија Шерифовић има само једну жељу након огромних успеха
Блиц 27.03.2025
Поп звезда Марија Шерифовић одржала је пет спектакуларних коцерата у Београду, а у мају је заказала још два. Марија Шерифовић наставља да ниже успех за успехом, а мајка Верица Шерифовић и син Марио су јој највећа мотивација и… »
Понестаје ми снаге, једва се крећем... Марија Шерифовић има само једну жељу
Стори 27.03.2025
Пет у низу и те како успешних концерата приредила је београдској публици Марија Шерифовић која је за мај заказала и готово распродала још три. Како је признала, снагу да издржи даје јој синчић Марио који је у Сава центру био уз… »
Вести дана »
ЕУалајв: Хладан одговор Европе на Трампов позив у Одбор за мир, велике силе уздржане
Бета пре 1 сатјош 49 повезаних
Нилсен: Могуће је да ће САД употребити војне снаге на Гренланду
Политика пре 6 минутајош 27 повезаних
Светски економски форум у Давосу – Вучић: Свет иде у лудом смеру, морамо да сачувамо мир
РТС пре 11 минутајош 26 повезаних
Какав је договор око НИС: Радосављевић указује на добру и лошу вест
Н1 Инфо пре 5 сатијош 31 повезана