Povezane vesti
Srpski voditelj na ludi kamen stao u 43. Godini: Kada je rodbina prestala da se sekira, ja sam odlučio! Evo kako mu izgleda…
Kurir 27.03.2025
Voditelj Srđan Predojević uživa u skladnom braku sa lepom pravnicom Mirjanom koja je godinu dana mlađa od njega. Naime, Srđan i Mirjana su se venčali krajem 2014. u Parizu, a potom su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save u… »
Srpski voditelj se oženio u 43.: Godini: "Kada je rodbina prestala da se sekira, ja sam odlučio", evo kako Mirjana izgleda -…
Blic 27.03.2025
Voditelj Srđan Predojević uživa u skladnom braku sa lepom pravnicom Mirjanom koja je godinu dana mlađa od njega. Naime, Srđan i Mirjana su se venčali krajem 2014. u Parizu, a potom su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Protest ispred Skupštine: Saobraćaj blokiran, policija razdvaja građane i okupljene u Ćacilendu VIDEO
Nova pre 35 minutajoš 130 povezanih
U požaru u Specijalnom sudu oštećene kancelarije TOK-a, ali je dokumentacija spasena
Beta pre 5 satijoš 11 povezanih
Detalj koji ste propustili: Tramp rekao nešto što niko nije očekivao (video)
Večernje novosti pre 25 minutajoš 77 povezanih
Sve o „Arčer avijaciji“: Američka kompanija sa kojom Srbija uvodi leteće taksije
Euronews pre 4 satijoš 33 povezane
Vučić iz Davosa: Dobra saradnja sa Švajcarskom; Najstabilniji smo im partner na Balkanu
B92 pre 5 satijoš 30 povezanih