Povezane vesti
Srpski voditelj na ludi kamen stao u 43. Godini: Kada je rodbina prestala da se sekira, ja sam odlučio! Evo kako mu izgleda…
Kurir 27.03.2025
Voditelj Srđan Predojević uživa u skladnom braku sa lepom pravnicom Mirjanom koja je godinu dana mlađa od njega. Naime, Srđan i Mirjana su se venčali krajem 2014. u Parizu, a potom su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save u… »
Srpski voditelj se oženio u 43.: Godini: "Kada je rodbina prestala da se sekira, ja sam odlučio", evo kako Mirjana izgleda -…
Blic 27.03.2025
Voditelj Srđan Predojević uživa u skladnom braku sa lepom pravnicom Mirjanom koja je godinu dana mlađa od njega. Naime, Srđan i Mirjana su se venčali krajem 2014. u Parizu, a potom su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save u… »
Vesti dana »
Le Pen ostaje osuđena za proneveru, ali će moći da se kandiduje za predsednicu Francuske
Beta pre 55 minutajoš 31 povezana
BLOG UŽIVO: Poslanici posle pauze nastavili objedinjenu načelnu raspravu o 18 tačaka dnevnog reda
Insajder pre 14 minutajoš 33 povezane
ISPRAVKA Predmet protiv Veselina Milića bi moglo da preuzme Prvo tužilaštvo
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih
U toku je četvrti dan pogrebnih ceremonija za ajatolaha Alija Hamneija u provinciji Kom
Blic pre 1 satjoš 24 povezane