Povezane vesti
Sud doneo odluku: Zbog ove žene izvršitelji Halidu Muslimoviću plene imovinu, dug od 45.000 evra došao na naplatu
Svet & Skandal pre 28 dana
Imovina Halida Muslimovića biće zaplenjena Pevač Halid Muslimović godinama se sudio sa nekadašnjom prijateljicom Azom Handžić kojoj duguje 45.000 evra. Pošto je sud doneo presudu u Azinu korist, te je pevaču naloženo da joj u roku od 28 dana… »
Halidu Muslimoviću plene imovinu zbog duga od 45.000 evra: "Uspela sam da dokažem da je prevarant"
Mondo pre 28 dana
Pevač se navodno našao u ogromnom problemu. Halid Muslimović navodno je dobio pravosnažnu presudu kojom se nalaže zaplena njegove imovine od strane sudskih izvršitelja, zbog duga od 45.000 evra prema Azi Handžić iz Prijedora. Prema navodima… »
Halidu Muslimoviću izvršitelji plene imovinu zbog duga od 45.000 evra: "Dokazala sam da je prevarant!"
Telegraf pre 28 dana
Pevaču Halidu Muslimoviću navodno je stigla pravosnažna presuda o zapleni imovine zbog novčanog duga od 45.000 evra, koji duguje Azi Handžić iz Prijedora. Kako pišu domaći mediji, Muslimoviću je istekao rok od 28 dana za plaćanje duga, pa se… »
Vesti dana »

Tramp gura Zelenskog preko provalije! Kijev nema izlaza, Ukrajinci očajni, Putinu se san ostvaruje: "To je pitanje nacionalnog opstanka"
Blic pre 58 minutajoš 1 povezana

UKRAJINSKA KRIZA Tramp: Imam "rok" za okončanje sukoba; u Kijevu Dan žalosti za žrtve masovnog vazdušnog udara
RTV pre 28 minutajoš 1 povezana

Jedan poziv menja sve: Fotograf Stanislav Milojković o nastanku omota prvog albuma grupe Partibrejkers
Danas pre 9 satijoš 1 povezana