Повезане вести

"Вучићев наставак издаје националних интереса Србије и свих њених грађана"

"Вучићев наставак издаје националних интереса Србије и свих њених грађана"

Правда 27.03.2025
"Пристанак власти Александра Вучића да Рио Тинто, преко ЕУ, буде егзекутор највећег природног налазишта пијаће воде на Балкану, најплоднијих ораница и најчистијег ваздуха у целој Србији недвосмислено представља наставак издаје… »
Кокановић: Рудника литијума неће бити јер народ не жели, река Јадар од јуче плави то подручје

Кокановић: Рудника литијума неће бити јер народ не жели, река Јадар од јуче плави то подручје

Бета 27.03.2025
Активиста покрета "Не дамо Јадар" Златко Кокановић рекао је данас, поводом потврде компаније Рио Тинто да је пријавила пројекат "Јадар" на конкурс за стратешке пројекте Европске комисије, да како год да неко у држави и… »

Данас 27.03.2025
Активиста покрета „Не дамо Јадар“ Златко Кокановић рекао је данас, поводом потврде компаније Рио Тинто да је пријавила пројекат „Јадар“ на конкурс за стратешке пројекте Европске комисије, да како год да неко у држави и… »

Н1 Инфо 27.03.2025
Активиста покрета "Не дамо Јадар" Златко Кокановић рекао је , поводом потврде компаније Рио Тинто да је пријавила пројекат "Јадар" на конкурс за стратешке пројекте Европске комисије, да како год да неко у држави и иностранству… »

Нови магазин 27.03.2025
Активиста покрета "Не дамо Јадар" Златко Кокановић рекао је данас, поводом потврде компаније Рио Тинто да је пријавила пројекат "Јадар" на конкурс за стратешке пројекте Европске комисије, да како год да неко у држави и… »
Ми - снага народа: Вучић предао Србију Европској унији и њеним корпорацијама

Ми - снага народа: Вучић предао Србију Европској унији и њеним корпорацијама

Бета 27.03.2025
Покрет "Ми - снага народа" Бранимира Несторовића оценио је данас да је председник Србије Александар Вучић предао земљу Европској унији (ЕУ) и њеним корпорацијама пошто је дао сагласност компанији Рио Тинто да пројекат "Јадар"… »
Несторовићев покрет о пројекту „Јадар“: Вучић жртвовао Србију ради опстанка европских земаља

Несторовићев покрет о пројекту „Јадар“: Вучић жртвовао Србију ради опстанка европских земаља

Данас 27.03.2025
Посланичка група „Ми снага народа – проф. др Бранимир Несторовић“ оптужила је данас председника Србије Александра Вучића, поводом пројекта „Јадар“, да је жртвовао Србију ради опстанка европских земаља и тиме починио не само… »

Вести дана »