Povezane vesti
"Vučićev nastavak izdaje nacionalnih interesa Srbije i svih njenih građana"
Pravda 27.03.2025
"Pristanak vlasti Aleksandra Vučića da Rio Tinto, preko EU, bude egzekutor najvećeg prirodnog nalazišta pijaće vode na Balkanu, najplodnijih oranica i najčistijeg vazduha u celoj Srbiji nedvosmisleno predstavlja nastavak izdaje nacionalnih interesa… »
Kokanović: Rudnika litijuma neće biti jer narod ne želi, reka Jadar od juče plavi to područje
Beta 27.03.2025
Aktivista pokreta "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović rekao je danas, povodom potvrde kompanije Rio Tinto da je prijavila projekat "Jadar" na konkurs za strateške projekte Evropske komisije, da kako god da neko u državi i inostranstvu odluči, "rudnika… »
Kokanović: Rudnika litijuma neće biti jer narod ne želi, reka Jadar od juče plavi to područje
Danas 27.03.2025
Aktivista pokreta „Ne damo Jadar“ Zlatko Kokanović rekao je danas, povodom potvrde kompanije Rio Tinto da je prijavila projekat „Jadar“ na konkurs za strateške projekte Evropske komisije, da kako god da neko u državi i inostranstvu odluči… »
N1 Info 27.03.2025
Aktivista pokreta "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović rekao je , povodom potvrde kompanije Rio Tinto da je prijavila projekat "Jadar" na konkurs za strateške projekte Evropske komisije, da kako god da neko u državi i inostranstvu odluči, "rudnika… »
Novi magazin 27.03.2025
Aktivista pokreta "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović rekao je danas, povodom potvrde kompanije Rio Tinto da je prijavila projekat "Jadar" na konkurs za strateške projekte Evropske komisije, da kako god da neko u državi i inostranstvu odluči, "rudnika… »
Mi - snaga naroda: Vučić predao Srbiju Evropskoj uniji i njenim korporacijama
Beta 27.03.2025
Pokret "Mi - snaga naroda" Branimira Nestorovića ocenio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predao zemlju Evropskoj uniji (EU) i njenim korporacijama pošto je dao saglasnost kompaniji Rio Tinto da projekat "Jadar" prijavi na konkurs… »
Nestorovićev pokret o projektu „Jadar“: Vučić žrtvovao Srbiju radi opstanka evropskih zemalja
Danas 27.03.2025
Poslanička grupa „Mi snaga naroda – prof. dr Branimir Nestorović“ optužila je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića, povodom projekta „Jadar“, da je žrtvovao Srbiju radi opstanka evropskih zemalja i time počinio ne samo krivično… »
Vesti dana »

"Znajući: Njega..." Siniša Mali o mogućem Vučićevom odlasku u Moskvu povodom Dana pobede: U jedno sam siguran
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Rod Blagojević: Sastao sam se juče sa Vučićem, ali je počeo da se oseća loše i morao je da ode ranije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Maloletnik (17) uhapšen zbog ubistva tinejdžera (19) na Čukarici: Izbo ga nožem: Oglasio se MUP
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Poslanik NPS-a: Nisam bio član radikala, neko je „upregao“ botove po mrežama da uruši jedinstvo
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Povlači se "Prorok iz Omahe": Bafet odlazi sa mesta izvršnog direktora "Berkšir Hataveja"
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana