Povezane vesti
Pomoćnik ministra za visoko obrazovanje: Neizvođenjem nastave krši se zakon, kazna do 2 miliona dinara
Sputnik 27.03.2025
Pomoćnik ministra za visoko obrazovanje Aleksandar Jović izjavio je da neizvođenjem nastave i neorganizovanjem ispita visokoškolske ustanove krše Zakon o visokom obrazovanju i naveo da je kazna za takav prekršaj za visokoškolsku ustanovu od 200.000… »
Akademsku godinu više ne možemo da završimo do 1. oktobra: Oglasio se pomoćnik ministra za visoko obrazovanje
Telegraf 27.03.2025
Pomoćnik ministra za visoko obrazovanje Aleksandar Jović izjavio je danas da neizvođenjem nastave i neorganizovanjem ispita visokoškolske ustanove krše Zakon o visokom obrazovanju i naveo da je kazna za takav prekršaj za visokoškolsku ustanovu od 200.000… »
Počela inspekcijska kontrola fakulteta u blokadi: Evo do kad će trajati i kolike su kazne
Radio 021 27.03.2025
Pomoćnik ministra prosvete za visoko obrazovanje Aleksandar Jović rekao je da je u utorak započet nadzor nad visokoškolskim ustanovama koje nisu odgovorile na dopis Ministarstva prosvete od 17. marta. U tom dopisu je Ministarstvo tražilo informaciju o… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 1 satjoš 9 povezanih
RIK doneo Rešenje o povlačenju izborne liste koalicije Narodna Srbija
Telegraf pre 4 satijoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 3 satajoš 1 povezana