Povezane vesti
Poznat kao zavodnik, a šta je prava istina?! Imao je mnogo žena, a samo dve poljubio u javnosti, Čola se u ljubavi držao…
Kurir 27.03.2025
Zdravko Čolić je decenijama jedan od najpopularnijih pevača sa naših prostora, legenda domaće i regionalne scene, a ponosno nosi i titulu i miljenika žena. Iako ima više od 70 godina, Čola je i dalje omiljen među lepšim polom čega je i sam svestan… »
Čola je samo dve žene ljubio u javnosti: Zdravko se u ljubavi držao jednog pravila od kojeg nije odstupao: Ne možeš da…
Blic 27.03.2025
Zdravko Čolić je decenijama jedan od najpopularnijih pevača sa naših prostora, legenda domaće i regionalne scene, a ponosno nosi i titulu i miljenika žena. Iako ima više od 70 godina, Čola je i dalje omiljen među lepšim polom čega je i sam svestan… »
Imao je mnogo žena, a samo dve poljubio u javnosti: Čola se u ljubavi držao jednog pravila
Story 27.03.2025
Vesti dana »
Potraga za osumnjičenim za ubistvo dvoje studenata Univerziteta Braun i dalje traje, FBI pomaže u istrazi
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih
Tragedija u Sidneju: U pucnjavi na proslavi Hanuke na plaži u Australiji ubijeno 10 osoba, i jedan napadač
Euronews pre 37 minutajoš 24 povezane
Magla uz kratkotrajnu kišu, sunce na jugu – temperatura do 10 stepeni
Glas Zaječara pre 57 minutajoš 21 povezana
Od sutra pojačana kontrola vozača na alkohol i psihoaktivne supstance
Stav.life pre 22 minutajoš 16 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Sirene za vazdušnu opasnost u Zaporožju: Ruske trupe ponovo napale grad, dron pogodio trgovački centar
Euronews pre 7 minutajoš 13 povezanih