Povezane vesti
"Od tog trenutka, on za mene više ne postoji": Pevač žestoko o Aci Pejoviću - Jednu stvar ne može da mu oprosti: "Pao mi je u…
Blic 27.03.2025
Iako kolege imaju samo reči hvale za Acu Pejovića, pevač Sloba Vasić ne deli isto mišljenje. Sloba Vasić je govorio o odnosu sa Acom Pejovićem koji ga je, kako kaže, razočarao. Sloba je istakao da je tokom svog takmičenja u "Zvezdama Granda" pevao… »
"Aco Pejović me razočarao, za mene više ne postoji": Pevaču kolega žestoko zamerio jednu stvar, javno otkrio sve
Mondo 27.03.2025
Sloba Vasić je nedavno otkrio zbog čega više nije u dobrim odnosima sa Acom. Aco Pejović, sa tri decenije uspešne karijere iza sebe, s pravom uživa status folk zvezde. Njegov muzički put obeležili su brojni hitovi, verna publika i veliki koncerti, među… »
Vesti dana »
Bivši policajac: Ni posle šest meseci ne znamo ko su službenici koji su tukli našu decu
N1 Info pre 40 minutajoš 24 povezane
Francuski ministar tvrdi da je Putin spreman da koristi biološko oružje protiv svog naroda
Serbian News Media pre 4 satijoš 31 povezana
Fenomenalni Domen Prevc "rasturio" konkurenciju i osvojio drugo zlato na Olimpijskim igrama u Milanu i Kortini
Telegraf pre 45 minutajoš 29 povezanih
Policija i BIA prete učesnicima blokade na Ibarskoj magistrali
Nedeljnik pre 36 minutajoš 24 povezane
Fon der Lajen: EU treba da oživi pakt o uzajamnoj odbrani
Serbian News Media pre 5 satijoš 22 povezane