Povezane vesti
"Od tog trenutka, on za mene više ne postoji": Pevač žestoko o Aci Pejoviću - Jednu stvar ne može da mu oprosti: "Pao mi je u…
Blic 27.03.2025
Iako kolege imaju samo reči hvale za Acu Pejovića, pevač Sloba Vasić ne deli isto mišljenje. Sloba Vasić je govorio o odnosu sa Acom Pejovićem koji ga je, kako kaže, razočarao. Sloba je istakao da je tokom svog takmičenja u "Zvezdama Granda" pevao… »
"Aco Pejović me razočarao, za mene više ne postoji": Pevaču kolega žestoko zamerio jednu stvar, javno otkrio sve
Mondo 27.03.2025
Sloba Vasić je nedavno otkrio zbog čega više nije u dobrim odnosima sa Acom. Aco Pejović, sa tri decenije uspešne karijere iza sebe, s pravom uživa status folk zvezde. Njegov muzički put obeležili su brojni hitovi, verna publika i veliki koncerti, među… »
Vesti dana »
Tramp tvrdi da su SAD pobedile u ratu; Iran: Nismo doneli konačnu odluku o sporazumu
RTS pre 25 minutajoš 27 povezanih
Ovo je auto-put Čačak - Kraljevo: Uskoro otvaranje, kolovozi kao pista, evo kako izgleda cela trasa iz drona
Telegraf pre 35 minutajoš 23 povezane
Državljanka Srbije poginula na putu kod Nikšića, suvozač na motoru životno ugrožen
RTV pre 1 satjoš 23 povezane