Povezane vesti

"Dobro je da me nisu smestili u ludnicu" Keba objasnio zašto grli drveće i ljubi cveće! Progovorile i njegove komšije: Misli…

"Dobro je da me nisu smestili u ludnicu" Keba objasnio zašto grli drveće i ljubi cveće! Progovorile i njegove komšije: Misli…

Kurir 27.03.2025
Dragan Kojić Keba smatra da je čovekov spoj sa prirodom izuzetno važan, a fotografije na kojima pevač ljubi i grli drveće naišle su na podsmeh i osudu. Folk pevač je otkrio da mu ponekad komentari zasmetaju, iako se ne obazire previše na njih. Kebine… »
"Hteli su u ludnicu da me smeste": Keba objasnio zašto ljubi drvo, ima jak razlog: "Neprijatno sam se iznenadio kad sam to čuo"…

"Hteli su u ludnicu da me smeste": Keba objasnio zašto ljubi drvo, ima jak razlog: "Neprijatno sam se iznenadio kad sam to čuo"…

Blic 27.03.2025
Folker Dragan Kojić Keba nedavno je objavio snimak na kom ljudi i grli drvo, a mnogi su šokirali bili njegovim potezom. Dragan Kojić Keba je otkrio da mu ponekad komentari zasmetaju, iako se ne obazire previše na njih. - Moj hobi je sve vezano za… »

Vesti dana »