Povezane vesti
Šta se dešava u OŠ "Jožef Atila": Većina roditelja traži razrešenje direktorke
Radio 021 27.03.2025
Roditelji 911 učenika (od ukupno 1.397) i 58 zaposlenih potpisalo je peticiju za smenu direktorke OŠ "Jožef Atila" zbog, kako tvrde, njenog neprofesionalnog ponašanja. Stručna saradnica i pedagoškinja u Osnovnoj školi "Jožef Atila" Zagorka Marinković… »
Većina roditelja i nastavnika iz OŠ "Jožef Atila" potpisalo peticiju za smenu VD direktorke
Moj Novi Sad 27.03.2025
U OŠ "Jožef Atila" u Novom Sadu, roditelji i nastavnici su potpisivali peticiju za smenu direktorke Slobodanke Beuković tokom poslednjih sedam dana. – Roditelji 911 učenika su se saglasili sa ovom peticijom, i 58 zaposlenih. Našu školu pohađa 1.397… »
Prikupljeni potpisi peticije za smenu direktorke OŠ „Jožef Atila“ u Novom Sadu
Danas 26.03.2025
Savet roditelja Osnovne škole „Jožef Atila“ prikupio je u proteklih sedam dana potpise za peticiju kojom se traži smena direktorke te škole Slobodanke Beuković. Kako je u saopštenju navela predsednica Saveta roditelja Isidora Radmanović, peticiju su… »
Vesti dana »
Ministarka energetike: Naftne kompanije tri puta povećale uvoz derivata
Biznis.rs pre 10 minutajoš 36 povezanih
(BLOG) Jaćimović i njegov sin štrajkuju glađu: "Izgubio sam volju za životom kad sam video koliko su decu isprebijali"
N1 Info pre 55 minutajoš 48 povezanih
Od Zrenjaninca oduzeto 10,15 grama marihuane, nakon saslušanja mu određen pritvor
Zrenjaninski pre 51 minutajoš 25 povezanih
Zahlađenje donelo sneg: Pahulje zabeležene u okolini Čačka (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 61 povezana