Povezane vesti

Joksimoviću kliču što je sredio pesmu princa od Vranje! Ljudi besneli što Stefan ide na Evroviziju, zbog Željka došlo do…

Joksimoviću kliču što je sredio pesmu princa od Vranje! Ljudi besneli što Stefan ide na Evroviziju, zbog Željka došlo do…

Kurir pre 22 dana
Tako je malo bilo potrebno da Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, s pesmom "Mila" očara mnoge ljubitelje Evrovizije u Bazelu, a to malo se zove Željko Joksimović. Upravo je čuvenom kompozitoru, tekstopiscu, a i drugoplasiranom na ovom… »
"Za maju Nikolić mi je žao, videćemo se pre ili kasnije" Princ od Vranje odgovorio koleginici na prozivku da će biti 28. na…

"Za maju Nikolić mi je žao, videćemo se pre ili kasnije" Princ od Vranje odgovorio koleginici na prozivku da će biti 28. na…

Kurir pre 22 dana
Stefan Zdravković, poznatiji pod umetničkim imenom Princ od Vranje, trijumfovao je na "Pesmi za Evroviziju" i time dobio privilegiju da predstavlja Srbiju na prestižnom muzičkom takmičenju u Bazelu, a sada je pričao o saradnji sa Željkom… »
(Video) "za maju Nikolić mi je žao": Princ od Vranje o zluradim komentarima da će biti među poslednjima na Evroviziji…

(Video) "za maju Nikolić mi je žao": Princ od Vranje o zluradim komentarima da će biti među poslednjima na Evroviziji…

Blic pre 22 dana
Stefan Zdravković, poznatiji pod umetničkim imenom Princ od Vranje, trijumfovao je na "Pesmi za Evroviziju" i time dobio privilegiju da predstavlja Srbiju na prestižnom muzičkom takmičenju u Bazelu, a on je za „Blic“ pričao o saradnji sa… »

Vesti dana »