Povezane vesti
Kosovo i Srbija za sada bez novca od Plana rasta EU
Slobodna Evropa 27.03.2025
Kosovo i Srbija su za sada bez novca koji se dodeljuje u fazi predfinansiranja Plana rasta Evropske unije za Zapadni Balkan. To je 27. marta izjavio portparol Evropske komisije Gijom Mersije. "Mogu da potvrdim da u ovoj fazi nema predfinansiranja za… »
Polovinom godine prve isplate iz Plana rasta za Zapadni Balkan, nakon ispunjenja uslova
Biznis.rs 27.03.2025
ukupno 1,58 milijardi evra za srbiju do 2027. Prve redovne isplate iz Plana rasta za Zapadni Balkan očekuju se tokom drugog ili trećeg kvartala ove godine, nakon ispunjenja potrebnih uslova, izjavio je portparol Evropske komisije, odgovarajući na pitanje… »
Vesti dana »

Privedeni student osumnjičen za četiri krivična dela koja nemaju veze sa protestom
NoviSad.com pre 7 minutajoš 16 povezanih

Protest akademske zajednice ispred Vlade Srbije: Blokirana raskrsnica Nemanjine i Kneza Miloša
Blic pre 3 satajoš 13 povezanih

Policija reagovala, učesnici potisnuti: Studenti i građani blokirali zgradu Skupštine grada u Novom Sadu, počela sednica uz povremeno ometanje
Blic pre 32 minutajoš 34 povezane

Formiran Krizni štab za evakuaciju građana Srbije iz Izraela i Irana
Sputnik pre 27 minutajoš 24 povezane

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 2 minutajoš 37 povezanih