Povezane vesti
Manojlović: Vučić sam pokušao da inscenira nasilje kako bi diskreditovao protest 15. marta
Danas 27.03.2025
Lider pokreta „Kreni-Promeni“ Savo Manojlović je danas ocenio da je 15. marta u Beogradu predsednik Srbije Aleksandar Vučić sam pokušao da inscenira nasilne sukobe da bi diskreditovao protest. „Najbolji vatrogasac je onaj koji prvi stigne da gasi požar –… »
Savo Manojlović objavio autorski tekst o obojenoj revoluciji
Danas 27.03.2025
Savo Manojlović, lider grupe Kreni-promeni, koja ima odbornike u pojednim lokalnim skupštinama, objavio je autorski tekst pod naslovom „kako je propala Vučićeva obojena revolucija“. Savo Manojlović u tekstu, objavljenom na sajtu Kreni-promeni piše… »
Manojlović: Vučić sam pokušao da inscenira nasilje bi diskreditovao protest 15. marta
Novi magazin 27.03.2025
Lider pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović je danas ocenio da je 15. marta u Beogradu predsednik Srbije Aleksandar Vučić sam pokušao da inscenira nasilne sukobe da bi diskreditovao protest. "Najbolji vatrogasac je onaj koji prvi stigne da gasi požar –… »
Vesti dana »

Završen protest ispred Više elektrotehničke, novi zakazan za ujutru: U Novom Sadu blokade „na točkovima“, protest i u Užicu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Tramp zapretio Rusiji novim carinama ako se ne postigne dogovor o primirju u roku od 50 dana
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Haos u mirijevu: Masovna tuča 20 ljudi, policija i interventna na terenu: Sevali ašovi i lopate (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Brod udario u stenu, pa potonuo: Užas kod poznatog grčkog ostrva: Krenuli u potragu za nestalima, pa doživeli nesreću
Blic pre 4 satijoš 1 povezana