Povezane vesti
Manojlović: Vučić sam pokušao da inscenira nasilje kako bi diskreditovao protest 15. marta
Danas 27.03.2025
Lider pokreta „Kreni-Promeni“ Savo Manojlović je danas ocenio da je 15. marta u Beogradu predsednik Srbije Aleksandar Vučić sam pokušao da inscenira nasilne sukobe da bi diskreditovao protest. „Najbolji vatrogasac je onaj koji prvi stigne da gasi požar –… »
Savo Manojlović objavio autorski tekst o obojenoj revoluciji
Danas 27.03.2025
Savo Manojlović, lider grupe Kreni-promeni, koja ima odbornike u pojednim lokalnim skupštinama, objavio je autorski tekst pod naslovom „kako je propala Vučićeva obojena revolucija“. Savo Manojlović u tekstu, objavljenom na sajtu Kreni-promeni piše… »
Manojlović: Vučić sam pokušao da inscenira nasilje bi diskreditovao protest 15. marta
Novi magazin 27.03.2025
Lider pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović je danas ocenio da je 15. marta u Beogradu predsednik Srbije Aleksandar Vučić sam pokušao da inscenira nasilne sukobe da bi diskreditovao protest. "Najbolji vatrogasac je onaj koji prvi stigne da gasi požar –… »
Vesti dana »
Završen protest ispred Tužilaštva za organizovani kriminal, studenti predali pismo tužiocu Nenadiću
Beta pre 48 minutajoš 21 povezana
Ko su novi vlasnici Imleka? Bivši hokejaš krenuo "biciklom na mesec", drugi iz stana na Medakoviću osvojio biznis tržište
Kurir pre 7 minutajoš 34 povezane
Rusi jesu voljni da prodaju svoj deo NIS-a, ali će teško do novca zbog sankcija: Imaju više opcija
Radio 021 pre 1 satjoš 37 povezanih
Poplave u Vranju i Svilajncu: Evakuacija i zatvaranje mosta zbog visokog vodostaja
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 27 povezanih