Povezane vesti
Manojlović: Vučić sam pokušao da inscenira nasilje kako bi diskreditovao protest 15. marta
Danas 27.03.2025
Lider pokreta „Kreni-Promeni“ Savo Manojlović je danas ocenio da je 15. marta u Beogradu predsednik Srbije Aleksandar Vučić sam pokušao da inscenira nasilne sukobe da bi diskreditovao protest. „Najbolji vatrogasac je onaj koji prvi stigne da gasi požar –… »
Savo Manojlović objavio autorski tekst o obojenoj revoluciji
Danas 27.03.2025
Savo Manojlović, lider grupe Kreni-promeni, koja ima odbornike u pojednim lokalnim skupštinama, objavio je autorski tekst pod naslovom „kako je propala Vučićeva obojena revolucija“. Savo Manojlović u tekstu, objavljenom na sajtu Kreni-promeni piše… »
Manojlović: Vučić sam pokušao da inscenira nasilje bi diskreditovao protest 15. marta
Novi magazin 27.03.2025
Lider pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović je danas ocenio da je 15. marta u Beogradu predsednik Srbije Aleksandar Vučić sam pokušao da inscenira nasilne sukobe da bi diskreditovao protest. "Najbolji vatrogasac je onaj koji prvi stigne da gasi požar –… »
Vesti dana »

Ognjen Marković deportovan iz Izraela za Evropu zajedno sa još 170 aktivista
Nedeljnik pre 49 minutajoš 26 povezanih

Ko je od opozicije došao na sastanak sa Brnabić pred sutrašnju sednicu Skupštine?
Danas pre 2 satajoš 35 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 4 satijoš 9 povezanih

Normalizovan saobraćaj na auto-putu nakon što je kamion udario u stub i srušio saobraćajne table
N1 Info pre 2 satajoš 33 povezane