Повезане вести

Манојловић: Вучић сам покушао да инсценира насиље како би дискредитовао протест 15. марта

Манојловић: Вучић сам покушао да инсценира насиље како би дискредитовао протест 15. марта

Данас 27.03.2025
Лидер покрета „Крени-Промени“ Саво Манојловић је данас оценио да је 15. марта у Београду председник Србије Александар Вучић сам покушао да инсценира насилне сукобе да би дискредитовао протест. „Најбољи ватрогасац је онај који… »
Саво Манојловић објавио ауторски текст о обојеној револуцији

Саво Манојловић објавио ауторски текст о обојеној револуцији

Данас 27.03.2025
Саво Манојловић, лидер групе Крени-промени, која има одборнике у поједним локалним скупштинама, објавио је ауторски текст под насловом „како је пропала Вучићева обојена револуција“. Саво Манојловић у тексту, објављеном на сајту… »
Манојловић: Вучић сам покушао да инсценира насиље би дискредитовао протест 15. марта

Манојловић: Вучић сам покушао да инсценира насиље би дискредитовао протест 15. марта

Нови магазин 27.03.2025
Лидер покрета "Крени-промени" Саво Манојловић је данас оценио да је 15. марта у Београду председник Србије Александар Вучић сам покушао да инсценира насилне сукобе да би дискредитовао протест. "Најбољи ватрогасац је онај који… »

Вести дана »