Povezane vesti

Mediji: Izraelski zvaničnici zatražili od Dodika da napusti konferenciju u Jerusalemu

Mediji: Izraelski zvaničnici zatražili od Dodika da napusti konferenciju u Jerusalemu

Al Jazeera 27.03.2025
Dva izraelska medija objavila su da je predsjednik RS-a napustio konferenciju o antisemitizmu u Jerusalemu, a sam Dodik je rekao za Jerusalem Post da se ‘našao u situaciji da nije dobrodošao’. Nakon što je Sud BiH zatražio raspisivanje međunarodne… »
Izraelski zvaničnici zatražili od Dodika da napusti konferenciju o antisemitizmu

Izraelski zvaničnici zatražili od Dodika da napusti konferenciju o antisemitizmu

Vreme 27.03.2025
Zvaničnici Izraela su zatražili od predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da napusti konferenciju o antisemitizmu u Jerusalimu pošto je za njim izdata međunarodna poternica, objavili su u četvtak (27. mart) izraelski mediji. U tekstu lista Izrael… »
Izraelski zvaničnici tražili od Dodika da napusti konferenciju o antisemitizmu, on otišao i poručio: „Osećao sam se kao uljez“…

Izraelski zvaničnici tražili od Dodika da napusti konferenciju o antisemitizmu, on otišao i poručio: „Osećao sam se kao uljez“…

Nova 27.03.2025
Zvaničnici Izraela su zatražili od predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da napusti konferenciju o antisemitizmu u Jerusalimu pošto je za njim izdata međunarodna poternica, objavili su danas izraelski mediji. U tekstu lista Izrael hajom, koji su… »
Izraelski zvaničnici tražili od Dodika da napusti konferenciju o antisemitizmu, on kaže – osećao sam se kao uljez

Izraelski zvaničnici tražili od Dodika da napusti konferenciju o antisemitizmu, on kaže – osećao sam se kao uljez

N1 Info 27.03.2025
Zvaničnici Izraela su zatražili od predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da napusti konferenciju o antisemitizmu u Jerusalimu pošto je za njim izdata međunarodna poternica, objavili su izraelski mediji. U tekstu lista Izrael hajom, koji su preneli… »

Radio 021 27.03.2025
Zvaničnici Izraela zatražili su od predsednika RS Milorada Dodika da napusti konferenciju o antisemitizmu u Jerusalimu, pošto je za njim izdata međunarodna poternica, objavili su izraelski mediji. U tekstu lista Izrael hajom, koji su preneli sarajevski… »

Vesti dana »