Povezane vesti
"Zahvaljujući neurohirurgu iz niške bolnice..." Dinčinom ocu danas rođendan, otkrio detalje njegove borbe: Koliko smo ih samo…
Kurir 27.03.2025
Pevač Milan Dinčić Dinča podelio je fotografiju sa roditeljima. On je na svom Instagram nalogu pokazao kako izgledaju njegovi majka i otac, te istakao koliko je ponosan na njih. Milanovi roditelji, kako je naveo, žive daleko od njega, pa ih zbog toga ne… »
"Moj tata puni danas 28 godina, zahvaljujući neurohirurgu": Dinča pokazao roditelje, podelio emotivnu poruku: "Koliko puta smo…
Blic 27.03.2025
Pevač Milan Dinčić Dinča na Instagramu je podelio fotografiju sa roditeljima i pokazao kako oni izgledaju, a uz to istakao koliko je ponosan na njih. Dinča je objasnio da ih ne viđa toliko često jer žive daleko, a potom je otkrio da je njegov otac imao… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi pozvali na novi veliki protest u Beogradu
Novi magazin pre 6 satijoš 12 povezanih

"Spremni: Smo!" Putin i Tramp hitno razgovarali o eskalaciji sukoba na Bliskom istoku! Lider Rusije izneo predlog: Evo koje su teme bila na dnevnom redu
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih

Održani protesti u 13 gradova: Traži se primena zakona o zaštiti životinja
Radio 021 pre 2 satajoš 10 povezanih

"Mislila sam da će mi srce stati": Građani u Iranu i Izraelu pod ruševinama, strahuju dok svet gleda rastući rat
N1 Info pre 11 minutajoš 30 povezanih

Protest u Kosjeriću nakon što je opštinska izborna komisija odbila prigovor
Beta pre 36 minutajoš 12 povezanih