Povezane vesti
"Ostavio je ženu da sama plaća kredite" Pevač prevario javno suprugu sa kojom ima dvoje dece, pa šokirao sve: Samoživ sam…
Kurir 27.03.2025
Pevač i nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" Nikola Grujić je u rijaliti programu "Zadruga" sa Mimom Šarac prevario suprugu sa kojom ima dvoje dece, a sada se ponovo nalazi u rijalitiju "Elita". Tada se dosta pričalo o njegovom odnosu sa tadašnjom… »
"Samoživ sam, prokockao sam dva stana": Naš pevač prevario ženu s kojom ima dvoje dece i ostavio je da plaća kredite
Mondo 27.03.2025
Pevač i nekadašnji učesnik Zvezda Grand" Nikola Grujić, u rijalitiju je prevario suprugu sa Mimom Šarac. Sada je ponovo u rijalitiju. Nikola Grujić je pre nekoliko godina izazvao gnev javnosti jer je u rijalitiju Zadruga prevario suprugu s kojom ima… »
"Samoživ sam, prokockao sam dva stana u Beogradu": Naš pevač prevario suprugu sa kojom ima dvoje dece: "ostavio je ženu da…
Blic 27.03.2025
Pevač i nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" Nikola Grujić je u rijaliti programu "Zadruga" sa Mimom Šarac prevario suprugu sa kojom ima dvoje dece, a sada se ponovo nalazi u rijalitiju "Elita". Tada se dosta pričalo o njegovom odnosu sa tadašnjom… »
Vesti dana »

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Beta pre 34 minutajoš 14 povezanih

Protest ispred OJT u Beogradu, deo studenata podneo krivičnu prijavu protiv Vučića
RTS pre 39 minutajoš 36 povezanih

Vučić: Jusein Bolt prvi zvanični ambasador izložbe Ekspo 2027. u Beogradu; Bolt: Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo
Insajder pre 1 satjoš 61 povezana

Policija šutirala građane u Novom Sadu: Nokaut od udaraca u glavu, šut u prepone...
Pravda pre 14 minutajoš 21 povezana

Nekoliko povrijeđenih u sukobu policije i građana ispred Skupštine Novog Sada
Al Jazeera pre 1 satjoš 34 povezane