Повезане вести
"Оставио је жену да сама плаћа кредите" Певач преварио јавно супругу са којом има двоје деце, па шокирао све: Саможив сам…
Курир 27.03.2025
Певач и некадашњи учесник "Звезда Гранда" Никола Грујић је у ријалити програму "Задруга" са Мимом Шарац преварио супругу са којом има двоје деце, а сада се поново налази у ријалитију "Елита". Тада се доста причало о његовом… »
"Саможив сам, прокоцкао сам два стана": Наш певач преварио жену с којом има двоје деце и оставио је да плаћа кредите
Мондо 27.03.2025
Певач и некадашњи учесник Звезда Гранд" Никола Грујић, у ријалитију је преварио супругу са Мимом Шарац. Сада је поново у ријалитију. Никола Грујић је пре неколико година изазвао гнев јавности јер је у ријалитију Задруга преварио… »
"Саможив сам, прокоцкао сам два стана у Београду": Наш певач преварио супругу са којом има двоје деце: "оставио је жену да…
Блиц 27.03.2025
Певач и некадашњи учесник "Звезда Гранда" Никола Грујић је у ријалити програму "Задруга" са Мимом Шарац преварио супругу са којом има двоје деце, а сада се поново налази у ријалитију "Елита". Тада се доста причало о његовом… »
Вести дана »
Тужилаштво за организовани криминал подигло оптужни предлог против министра Селаковића и још троје особа у вези са Генералштабом
Блиц пре 1 сатјош 33 повезане
Полиција од данас појачано контролише вожњу под дејством алкохола и дроге
Решетка пре 2 сатајош 32 повезане
Уживо украјинске снаге гранатирале Белгород! Судбина Украјине се решава у Берлину
Ало пре 3 минутајош 39 повезаних
Холивудски редитељ Роб Рајнер и његова супруга Мишел пронађени мртви у куц́и у Лос Анђелесу
BBC News пре 2 сатајош 62 повезане
Временска прогноза за 15. децембар: Ујутру минус уз падавине, па благи пораст температуре
Мондо пре 4 минутајош 34 повезане