Povezane vesti
"Hoda sa štakama i protezom,lakše mu je što sam uz njega" Milić Vukašinović nakon amputacije noge ostaje u bolnici: Posete mi…
Kurir 27.03.2025
Poznati srpski roker Milić Vukašinović nedavno je proslavio 75. rođendan u bolnici. Nakon amputacije noge prepisana mu je rehabilitacija, a njegova supruga otkrila je detalje njegovog stanja. - Biće još možda mesec dana tamo, da bi samostalno mogao da… »
„Hoda sa štakama i protezom“: Supruga Milića Vukašinovića otkrila kako se roker oporavlja nakon amputacije noge
Nova 27.03.2025
Roker Milić Vukašinović ranije u toku ovog meseca proslavio je 75. rođendan u bolnici. Njemu je, nakon amputacije noge, određena rehabilitacija, a njegova supruga otkrila je detalje njegovog stanja. „Biće još možda mesec dana tamo, da bi samostalno mogao… »
"Hoda sa štakama i protezom, lakše mu je što sam uz njega": Žena Milića Vukašinovića otkrila kakvo mu je stanje posle…
Blic 27.03.2025
Roker Milić Vukašinović ranije u toku ovog meseca proslavio je 75. rođendan u bolnici. Njemu je, nakon amputacije noge, određena rehabilitacija, a njegova supruga otkrila je detalje njegovog stanja. - Biće još možda mesec dana tamo, da bi samostalno… »
Vesti dana »
"Nisam iznenađena što to pitanje dolazi od vas": Ribakina odbrusila Amerikancu nakon najvećeg šoka Rolan Garosa, otkrila zašto je trener napustio usred meča
Nova pre 50 minutajoš 52 povezane
Problem ipak nije rešen Novi kvar na "Rzavu", sistem gubi 70 litara vode u sekundi. Domaćinstva, zasad, dobijaju tehničku vodu.
Dnevnik pre 1 satjoš 63 povezane
Iran: Prema nacrtu sporazuma sa SAD, Ormuski moreuz bi bio otvoren i ukinuta blokada
Nedeljnik pre 3 satajoš 22 povezane
(VIDEO) Građani u nepreglednoj koloni čekaju da se poklone Časnom pojasu Presvete Bogorodice
N1 Info pre 10 minutajoš 18 povezanih