Povezane vesti
"Hoda sa štakama i protezom,lakše mu je što sam uz njega" Milić Vukašinović nakon amputacije noge ostaje u bolnici: Posete mi…
Kurir 27.03.2025
Poznati srpski roker Milić Vukašinović nedavno je proslavio 75. rođendan u bolnici. Nakon amputacije noge prepisana mu je rehabilitacija, a njegova supruga otkrila je detalje njegovog stanja. - Biće još možda mesec dana tamo, da bi samostalno mogao da… »
„Hoda sa štakama i protezom“: Supruga Milića Vukašinovića otkrila kako se roker oporavlja nakon amputacije noge
Nova 27.03.2025
Roker Milić Vukašinović ranije u toku ovog meseca proslavio je 75. rođendan u bolnici. Njemu je, nakon amputacije noge, određena rehabilitacija, a njegova supruga otkrila je detalje njegovog stanja. „Biće još možda mesec dana tamo, da bi samostalno mogao… »
"Hoda sa štakama i protezom, lakše mu je što sam uz njega": Žena Milića Vukašinovića otkrila kakvo mu je stanje posle…
Blic 27.03.2025
Roker Milić Vukašinović ranije u toku ovog meseca proslavio je 75. rođendan u bolnici. Njemu je, nakon amputacije noge, određena rehabilitacija, a njegova supruga otkrila je detalje njegovog stanja. - Biće još možda mesec dana tamo, da bi samostalno… »
Vesti dana »

Oglasila se uprava Aerodroma „Nikola Tesla“ o pomeranju reda letenja
Nova pre 38 minutajoš 34 povezane

Požari u selima u okolini Prokuplja, meštani pomažu vatrogascima: "Nemamo ni vode ni snage"
N1 Info pre 58 minutajoš 44 povezane

Deveti dan blokada: Podrška privedenima, Vučić najavljuje kraj skupova
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih

Jako nevreme sa gradom i olujnim vetrom zahvatilo Srbiju, petoro povređeno u Beogradu
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 52 povezane