Povezane vesti

"Hoda sa štakama i protezom,lakše mu je što sam uz njega" Milić Vukašinović nakon amputacije noge ostaje u bolnici: Posete mi…

"Hoda sa štakama i protezom,lakše mu je što sam uz njega" Milić Vukašinović nakon amputacije noge ostaje u bolnici: Posete mi…

Kurir 27.03.2025
Poznati srpski roker Milić Vukašinović nedavno je proslavio 75. rođendan u bolnici. Nakon amputacije noge prepisana mu je rehabilitacija, a njegova supruga otkrila je detalje njegovog stanja. - Biće još možda mesec dana tamo, da bi samostalno mogao da… »
„Hoda sa štakama i protezom“: Supruga Milića Vukašinovića otkrila kako se roker oporavlja nakon amputacije noge

„Hoda sa štakama i protezom“: Supruga Milića Vukašinovića otkrila kako se roker oporavlja nakon amputacije noge

Nova 27.03.2025
Roker Milić Vukašinović ranije u toku ovog meseca proslavio je 75. rođendan u bolnici. Njemu je, nakon amputacije noge, određena rehabilitacija, a njegova supruga otkrila je detalje njegovog stanja. „Biće još možda mesec dana tamo, da bi samostalno mogao… »
"Hoda sa štakama i protezom, lakše mu je što sam uz njega": Žena Milića Vukašinovića otkrila kakvo mu je stanje posle…

"Hoda sa štakama i protezom, lakše mu je što sam uz njega": Žena Milića Vukašinovića otkrila kakvo mu je stanje posle…

Blic 27.03.2025
Roker Milić Vukašinović ranije u toku ovog meseca proslavio je 75. rođendan u bolnici. Njemu je, nakon amputacije noge, određena rehabilitacija, a njegova supruga otkrila je detalje njegovog stanja. - Biće još možda mesec dana tamo, da bi samostalno… »

Vesti dana »