Povezane vesti
Sutra u Leskovcu još jedan protest na koji pozivaju studenti i đaci, pod nazivom „Mi ne ćutimo!“
Rešetka 27.03.2025
U Leskovcu će sutra biti održan još jedan protest na koji pozivaju student i srednjoškolci. Protest će početi okupljanjem ispred Tehnološkog fakulteta, a potom će uslediti protestna šetnja. Protest koji su studenti nazvali “Mi ne ćutimo” počinje u 18… »
Protest “Mi ne ćutimo” i šetnja u petak u Leskovcu
Južne vesti 27.03.2025
I ovog petka, 28. marta, u Leskovcu će biti održan protest koji će početi okupljanjem ispred Tehnološkog fakulteta, a potom će uslediti protestna šetnja. Ovonedeljni protest studenti su nazvali “Mi ne ćutimo”, a početak je zakazan za 18 sati. Ruta šetnje… »
Vesti dana »
Evroposlanica Irena Joveva posetila Dijanu Hrka: Zalažemo se za iste vrednosti i principe
Beta pre 1 satjoš 34 povezane
BLOG UŽIVO Brutalno nasilje Žandarmerije u Novom Sadu: Udarili devojku u glavu i čupali za kosu, studentu štitom razbijen nos VIDEO
Nova pre 7 minutajoš 135 povezanih
Preokret Hrvatske u Podgorici, Vukotić promašio ''zicer'' u nadoknadi, Česi spakovali ''pola tuceta'' golova Gibraltaru
Sportske.net pre 22 minutajoš 36 povezanih
Posle godinu dana, javnost ponovo videla Vesića: Bez odgovora na pitanja tužioca i novinara
N1 Info pre 3 satajoš 42 povezane