Povezane vesti

Tudor o Vlahoviću: "Kada je igrač kvalitetan, lako mu je pronaći ulogu"

Dnevnik 27.03.2025
Novi trener Juventusa Igor Tudor održao je svoju prvu konferenciju za medije u Torinu. Sada je jasno da će hrvatski stručnjak ostati na klupi "stare dame" sigurno do kraja sezone, uključujući i Svetsko klupsko prvenstvo. Naravno da je jedno od pitanja na… »

B92 27.03.2025
Novi trener Juventusa Igor Tudor održao je svoju prvu konferenciju za medije u Torinu. Sada je jasno da će hrvatski stručnjak ostati na klupi "stare dame" sigurno do kraja sezone, uključujući i Svetsko klupsko prvenstvo. Naravno da je jedno od pitanja na… »
Tudor odgovorio - Ima li mesta za Vlahovića u startnoj postavi?

Tudor odgovorio - Ima li mesta za Vlahovića u startnoj postavi?

Sportske.net 27.03.2025
Dušan Vlahović se vratio među prvima sa reprezentativnih dužnosti, dosta ranije nego što je to bilo predviđeno, sve u cilju dobrodošlice Igoru Tudoru, novom treneru. "Dušan je napravio lep gest. Veoma je dobar igrač i srećan sam što ću ga trenirati"… »
Hrvat je jasan: "Srećan sam što treniram Dušana Vlahovića!"

Hrvat je jasan: "Srećan sam što treniram Dušana Vlahovića!"

Večernje novosti 27.03.2025
Fudbalski klub Juventus smenio je trenera. Tijago Mota je bivši, a Igor Tudor je preuzeo "palicu". Hrvat će pokušati da klub vrati tamo gde mu je mesto - u vrh italijanskog fudbala. FOTO: Tanjug/AP/Gianluca Zuddas Tamošnja fudbalska javnost posebnu… »
Tudor menja Vlahovićevu sudbinu: To nisu reči, već činjenice

Tudor menja Vlahovićevu sudbinu: To nisu reči, već činjenice

Sport klub 27.03.2025
Izgleda da se sreća okrenula za Dušana Vlahovića u Juventusu promenom trenera. Umesto Tijaga Mote, došao je Igor Tudor, a hrvatski stručnjak ima poverenja u srpskog napadača. “Tražio sam izazov. Uzbuđen sam što sam ovde. Očekujem odgovornost od igrača”… »

Vesti dana »