Povezane vesti
"Ako me prevari s njom" Kristina Spalević van sebe zbog Kristijanovog muvanja sa učesnicom: Nek uzme i odseče sam sebi!
Alo 27.03.2025
Golubovic je od učesnica zahtevao da se skine gola. Tokom čitavog dana, učesnik "Farme 8", Kristijan Golubović, ne prestaje da intrigira javnost svojim odnosom sa Bojanom Barbi. Kristijan joj je davao neobične predloge, dok se Barbi, koja je ranije… »
"Skini se gola... Je l' mogu da te poljubim?" Kristijan na pragu prevare? Kristina presekla! Hitno se oglasila
Telegraf 27.03.2025
Tokom čitavog dana, učesnik "Farme 8", Kristijan Golubović, ne prestaje da intrigira javnost svojim odnosom sa Bojanom Barbi. On joj je davao neobične predloge, dok se Barbi, koja je ranije strahovala od osude zbog šala sa Kristijanom, sve vreme… »
Vesti dana »
Ibrahimović otklonio svaku sumnju: „Pet golova u dve utakmice, ja imam nula golova na dva Svetska prvenstva – nema više debate, Mesi je najbolji!“
Hot sport pre 6 minutajoš 68 povezanih
RHMZ upozorava: Grmljavinske oluje i grad mogući u više delova Srbije
Insajder pre 2 satajoš 20 povezanih
Vanredna sednica u Skupštini Srbije: Nastavlja se rasprava o pravosudinim zakonima
Nedeljnik pre 31 minutajoš 13 povezanih
Janisov trejd, ko je dobio, ko izgubio, Durantova sudbina opominje...
Sportske.net pre 1 satjoš 17 povezanih
Pucnjava u kalifornijskoj biblioteci, policija uhapsila napadača: Dve osobe poginule, jedno dete lakše povređeno
Newsmax Balkans pre 36 minutajoš 10 povezanih