Повезане вести
"Нисам смела да седнем по 10 сати, ђон ми се распао на патикама" Ево како је Сања Маринковић некада зарађивала новац: Радила…
Курир 27.03.2025
Многе познате личности прошле су кроз трње до звезда, а многи од њих радили су разне послове пре него што су почели да се баве јавним пословима. Једна од њих је и водитељка Сања Маринковић, која је данас једна од омиљених… »
"Нисам смела да седнем по 10 сати, ђон на патикама ми се распао": Сања Маринковић је овако зарађивала новац
Мондо 27.03.2025
Сања Маринковић открила којим се пословима све бавила пре него што је постала водитељка. Водитељка Сања Маринковић је једно од добро познатих и омиљених ТВ лица у Србији. Пре Пинка је радила и на другим телевизијама, а… »
"Нисам смела да седнем по 10 сати, ђон ми се распао на патикама": Сања Маринковић је овако зарађивала новац пре него што је…
Блиц 27.03.2025
Многе познате личности прошле су кроз трње до звезда, а многи од њих радили су разне послове пре него што су почели да се баве јавним пословима. Једна од њих је и водитељка Сања Маринковић, која је данас једна од омиљених… »
Вести дана »
Снег паралисао Чачак: Више насеља остало без струје: Грађани у страху због хладних радијатора
Блиц пре 41 минутајош 9 повезаних
После првих снежних падавина јутро облачно и хладно, од четвртка топлије
РТС пре 2 сатајош 7 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА Зеленски с Ердоганом о наставку преговора с Русијом; САД и Русија тајно раде на новом плану за окончање рата?
РТВ пре 46 минутајош 8 повезаних
Центар за локалну самоуправу питао министра Малог о кашњењу изградње београдског метроа и цени
Нова пре 11 минутајош 1 повезана