Povezane vesti
Newsnight: O Vučićevoj izjavi da na protestima „nema sirotinje“
N1 Info 27.03.2025
"Na ulicama nema sirotinje ili onih koji su siromašniji. Da vidimo zašto su bogati ljuti, šta smo to bogatima zgrešili", zapitao se predsednik Srbije Aleksndar Vučić posle najmasovnijeg skupa ikada koji je održan 15. marta u Beogradu. Vlast već mesecima… »
Mile "sad ili nikad" i Vučićeve tvrdnje da protestuju "bogati": Meni je 300 dinara - pet vekni hleba
Radio 021 27.03.2025
Miloje Sarić, koji je javnosti postao poznat po pitanju koje je postavio Aleksandru Vučiću na SNS skupu u Varvarinu kaže da svako ko je došao na protest u Beograd "nosi neku nepravdu našeg društva". "Svako ko je došao na protest u Beograd u sebi nosi… »
„Vučiću je 300 dinara malo, a meni pet vekni hleba“: Mile penzioner odgovara na tvrdnje da na proteste dolaze bogati
N1 Info 27.03.2025
"Svako ko je došao na protest u Beograd u sebi nosi neku nepravdu našeg društva. Tako i ja nosim duboku socijalnu nepravdu. Svako ko danas kaže da institucije u Srbiji ne rade svoj posao potpuno je upravu, i ja kažem da ne rade. Od 2012. Srpska napredna… »
Mile penzioner odgovara na tvrdnje da na proteste dolaze bogati: „Vučiću je 300 dinara malo, a meni pet vekni hleba“
Novi magazin 27.03.2025
"Svako ko je došao na protest u Beograd u sebi nosi neku nepravdu našeg društva. Tako i ja nosim duboku socijalnu nepravdu. Svako ko danas kaže da institucije u Srbiji ne rade svoj posao potpuno je upravu, i ja kažem da ne rade. Od 2012. Srpska napredna… »
Čuveni penzioner „Mile – sad ili nikad“ odgovara na Vučićeve tvrdnje da protestuju samo bogati
Nova 27.03.2025
Miloje Sarić, penzioner iz Toljevca kod Varvarina koji je postao poznat po izjavi "Mile, imaš srce ili nemaš" koja je usledila nakon što je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću otvoreno govorio o svojim primanjima, gostovao je na N1 televiziji. Osvrnuo… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 21 povezana

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 17 povezanih

Putin u petak osmi put u SAD, ovog puta povodom ruskog rata u Ukrajini, Tramp priželjkuje Nobela
Beta pre 38 minutajoš 106 povezanih

Nagasaki, osamdeset godina kasnije: Razbijanje mita o bombi koja je okončala rat
Vreme pre 2 satajoš 14 povezanih