Povezane vesti
Milinka u Nišu poginula na pešačkom, pijani vozač bio i pod dejstvom kokaina: "Uništio sam dve porodice, osudite me koliko…
Kurir 27.03.2025
Više javno tužilaštvo u Nišu zatražilo je kaznu od devet godina zatvora za Bojana Jovanovića iz Niša koji je optužen da je 4. avgusta 2024. godine oko 21 čas na Bulevaru Medijana, pod dejstvom alkohola i kokaina, “mercedesom” na pešačkom prelazu pokosio… »
"Uništio sam dve porodice, osudite me koliko mislite da treba": Pijan i drogiran pokupio Milinku na pešačkom!
Mondo 27.03.2025
Bojan Jovanović iz Niša, pod dejstvom alkohola i kokaina, "mercedesom" na pešačkom prelazu pokosio Nišlijku Milinku Milinčić (71). Više javno tužilaštvo u Nišu zatražilo je kaznu od devet godina zatvora za Bojana Jovanovića iz Niša koji je optužen da je… »
Vesti dana »
Oglasila se iranska garda: Pogodili smo komandni centar SAD i bazu Al-Azrak u Jordanu
Večernje novosti pre 1 satjoš 33 povezane
Poslanici pitali o broju učenika u Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj", Predlogu zakona o roditeljima negovateljima...
RTV pre 6 minutajoš 24 povezane
„Čini se da predsednik SAD ne vodi rat samo protiv Irana, već i protiv stvarnosti“: Koje opcije ima Tramp?
Danas pre 46 minutajoš 49 povezanih
Klaster 3 i dalje na čekanju: "Najveći izazov je na političkom, a ne tehničkom nivou odlučivanja"
NIN pre 41 minutajoš 25 povezanih
Analitičar o ceni nafte: Tržište više ništa ne veruje Trampu, osim da donosi neizvesnost
N1 Info pre 46 minutajoš 25 povezanih