Povezane vesti
Milinka u Nišu poginula na pešačkom, pijani vozač bio i pod dejstvom kokaina: "Uništio sam dve porodice, osudite me koliko…
Kurir 27.03.2025
Više javno tužilaštvo u Nišu zatražilo je kaznu od devet godina zatvora za Bojana Jovanovića iz Niša koji je optužen da je 4. avgusta 2024. godine oko 21 čas na Bulevaru Medijana, pod dejstvom alkohola i kokaina, “mercedesom” na pešačkom prelazu pokosio… »
"Uništio sam dve porodice, osudite me koliko mislite da treba": Pijan i drogiran pokupio Milinku na pešačkom!
Mondo 27.03.2025
Bojan Jovanović iz Niša, pod dejstvom alkohola i kokaina, "mercedesom" na pešačkom prelazu pokosio Nišlijku Milinku Milinčić (71). Više javno tužilaštvo u Nišu zatražilo je kaznu od devet godina zatvora za Bojana Jovanovića iz Niša koji je optužen da je… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih

Srbija centar: Vučićev režim Srbiju pretvara u rudarsku koloniju
Danas pre 50 minutajoš 37 povezanih

Šta to Srbija tačno izvozi u SAD i koliko ćemo biti pogođeni Trampovim carinama?
Euronews pre 19 minutajoš 56 povezanih

Oglasio se Putin! Sledi istorijski sastanak sa Trampom: Otkrio je gde će se najverovatnije održati i da li će se sastati sa Zelenskim!
Kurir pre 5 minutajoš 43 povezane