Povezane vesti
Zelenski posle samita u Parizu: Ovo je loš signal za Putina
Vesti online 28.03.2025
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski ocenio je da je jučerašnji samit o podršci Ukrajini u Parizu bio veoma “motivišući” i poručio da se Ukrajina neće odreći svoje nezavisnosti. “Potrebno je da Vašington bude čvršći prema Moskvi”. – Mislim da je samit… »
Zelenski o rezultatima samita u Parizu: Nećemo se odreći naše zemlje i nezavisnosti
NIN 28.03.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ocenio je da je samit o podršci Ukrajini u Parizu bio veoma "motivišući" i poručio da se Ukrajina neće odreći svoje nezavisnosti. "Mislim da je samit bio veoma motivišući... Mislim da je moj dijalog sa liderima… »
Zelenski nakon samita u Parizu: Nećemo se odreći naše zemlje i nezavisnosti
Al Jazeera 28.03.2025
Ovo je loš signal za ruskog predsjednika Vladimira Putina, rekao je ukrajinski predsjednik nakon samita sa EU čelnicima u Parizu. Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski ocijenio je da je jučerašnji samit o podršci Ukrajini u Parizu bio veoma… »
Zelenski o rezultatima samita u Parizu: Nećemo se odreći naše zemlje i nezavisnosti
RTV 28.03.2025
PARIZ - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ocenio je da je jučerašnji samit o podršci Ukrajini u Parizu bio veoma "motivišući" i poručio da se Ukrajina neće odreći svoje nezavisnosti. "Mislim da je samit bio veoma motivišući... Mislim da je moj… »
Blic 28.03.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ocenio je da je samit o podršci Ukrajini u Parizu bio veoma "motivišući" i poručio da se Ukrajina neće odreći svoje nezavisnosti. - Mislim da je samit bio veoma motivišući...Mislim da je moj dijalog sa liderima… »
Zelenski o rezultatima sastanka "koalicije voljnih" u Parizu: Nećemo se odreći naše zemlje i nezavisnosti
Kurir 28.03.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ocenio je da je današnji samit o podršci Ukrajini u Parizu bio veoma "motivišući" i poručio da se Ukrajina neće odreći svoje nezavisnosti. "Mislim da je samit bio veoma motivišući...Mislim da je moj dijalog sa… »
"Nismo..." Zelenski o rezultatima samita u Parizu
Alo 28.03.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ocenio je da je današnji samit o podršci Ukrajini u Parizu bio veoma "motivišući" i poručio da se Ukrajina neće odreći svoje nezavisnosti. "Mislim da je samit bio veoma motivišući...Mislim da je moj dijalog sa… »
Zelenski o rezultatima samita u Parizu: "Nećemo se odreći naše zemlje i nezavisnosti"
Telegraf 28.03.2025
Vesti dana »

Zbog snega vanredna situacija u tri opštine, u pojedinim krajevima prekidi u snabdevanju strujom i vodom
RTS pre 22 minutajoš 134 povezane

Vučić: Verujem da SAD idu na sankcije NIS-u, Rusi ne žele da prepuste vlasništvo
Euronews pre 22 minutajoš 20 povezanih

Do Subotice vozom za sat vremena, nedelju dana besplatna karta
Sputnik pre 22 minutajoš 66 povezanih

Flotila za Gazu: Presretnut i poslednji brod koji je plovio da probije izraelsku blokadu Gaze
Radio sto plus pre 57 minutajoš 17 povezanih

Sednica Skupštine Novog Sada: Usvojene sve tačke dnevnog reda, ispred zgrade održan protest
NIN pre 22 minutajoš 16 povezanih