Повезане вести
"Удала сам се у црнини, као да сам знала шта ће бити" Позната Српкиња била у браку са 20 година старијим, а онда се заљубила…
Курир 28.03.2025
Весна де Винча, новинарка и власница организација "Мис Србије" и "Мис Црне Горе", открила је многе детаље из своје прошлости. Она иза себе има два брака и, како је сама признала, њен љубавни живот је ишао из једне крајности у… »
"Удала сам се у црнини, као да сам знала шта ће бити": Позната Српкиња је била у браку са 20 година старијим, а онда се…
Блиц 28.03.2025
Весна де Винча, новинарка и власница организација "Мис Србије" и "Мис Црне Горе", открила је многе детаље из своје прошлости. Она иза себе има два брака и, како је сама признала, њен љубавни живот је ишао из једне крајности у… »
"Чим су то уочили, лекари су ми заказали хитну операцију": Весна де Винча открила детаље драме: "Рекла сам теткама да нећу да…
Блиц 27.03.2025
Весна де Винча, телевизијска продуценткиња и власница организација "Мис Србија" и "Мис Црна Гора", открила је мноштво детаље из своје прошлости. Весна тврди да је за својих 68 година чак 14 пута могла да умре. Недавно се… »
Вести дана »

Стање повређених у несрећи код Сремске Митровице непромењено, седморо на интензивној нези
РТС пре 16 минутајош 118 повезаних

Град Крагујевац: Наложено уклањање нелегално постављеног луна парка код меморијалног комплекса
РТС пре 1 сатјош 24 повезане

Ови делови Србије вечерас под кишом! Облачно, тмурно и хладно – у понедељак нас чека ледени шок!
Ало пре 1 сатјош 34 повезане