Povezane vesti

„Moj dečko je ostao nepokretan nakon naše nesreće“: Glumica iznela potresne detalje iz života

„Moj dečko je ostao nepokretan nakon naše nesreće“: Glumica iznela potresne detalje iz života

Nova 28.03.2025
Glumica Ivana Dudić dugo nije želela da govori u javnosti o nesreći koju je doživela sa tadašnjim partnerom pre tri godine. Ivana Dudić je tada doživela nesreću na Rtnju dok su se vozili kavdom po planini, a tom prilikom njen izabranik zadobio je povrede… »
"Moj dečko je ostao nepokretan nakon naše nesreće": Glumica iznela potresne detalje iz života, ovo je dugo krila: "Ležali smo…

"Moj dečko je ostao nepokretan nakon naše nesreće": Glumica iznela potresne detalje iz života, ovo je dugo krila: "Ležali smo…

Blic 28.03.2025
Glumica Ivana Dudić dugo nije želela da govori u javnosti o nesreći koju je doživela sa tadašnjim partnerom pre tri godine. Naime, Ivana je tada doživela nesreću na Rtnju dok su se vozili kavdom po planini, a tom prilikom njen izabranik zadobio je… »
Našoj glumici dečko ostao nepokretan nakon nesreće: Iznela potresne detalje, šest sati čekali pomoć

Našoj glumici dečko ostao nepokretan nakon nesreće: Iznela potresne detalje, šest sati čekali pomoć

Mondo 28.03.2025
Ivana Dudić dugo se ustručavala da govori u javnosti o nesreći koju je svojevremeno doživela sa partnerom. Popularna mlada glumica Ivana Dudić svojevremeno je doživela nesreću na Rtnju kada se vozila kvadom po planini. Njen izabranik tada je zadobio… »

Vesti dana »