Povezane vesti
"Koliko hiljada njih sam još mogao..." Darko Lazić o svadbi sa Katarinom, šokirao priznanjem: Misle da je plakao od sreće i…
Kurir 28.03.2025
Pevač Darko Lazić pre skoro dve godine oženio je Katarinu, a oni danas uživaju sa devojčicom Srnom. Par je sada odlučio da se priseti svadbe i da pogledaju snimak ponovo. I dok su se kadrovi nizali, a Katarina gledala sa emocijama, Darko Lazić je otkrio… »
"Koliko hiljada njih sam još: Mogao..." Darko Lazić o svadbi sa Katarinom, šokirao priznanjem: Misle da plače od emocija, a…
Blic 28.03.2025
Pevač Darko Lazić pre skoro dve godine oženio je Katarinu, a oni danas uživaju sa devojčicom Srnom. Par je sada odlučio da se priseti svadbe i da pogledaju snimak ponovo. I dok su se kadrovi nizali, a Katarina gledala sa emocijama, Darko Lazić je otkrio… »
Vesti dana »

DS: Vučić pretvara policiju u štit sopstvene vlasti – časni policajci biće stub nove bezbednosti
Serbian News Media pre 4 satijoš 26 povezanih

U PONEDELJAK SVE STAJE: Studenti najavili novi protest u Beogradu
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 8 povezanih

Pešić je ovo izgovorio dan posle fijaska: „Zašto da podnesem ostavku? Ovo nije fudbal, ostavke se ne daju…“
Nova pre 32 minutajoš 29 povezanih

Milutin Aleksić kritikovao Pešića i postavio mu 2 pitanja: "Stari si lisac, a kao da ti je prvi put"
Mondo pre 4 satijoš 94 povezane